Haberler

Hakime Gül Altınok’la yasak aşk yaşayan Server Leventoğlu: Oğluna gübre fabrikası hediye ettim

27 Haziran 2024 17:35

T24 Video

İhraç edilen hakime Gül Altınok ile 5 yıl yasak aşk yaşayan iş insanı Server Leventoğlu Halk TV’de katıldığı programda “Hakime hanımın oğluna gübre fabrikası hediye ettim” dedi.

Evli ve 1 çocuk annesi Hakime Altınok ile Adana'da kiracı olarak yaşadığı sitenin yöneticisiyken tanışmış ve sonrasında  birliktelik yaşamaya başlayan Server Leventoğlu, Halk TV’de ekrana gelen ‘Kayda Geçsin’ programına katılarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Leventoğlu programda şunları söyledi:

“Ya rapor alıp ya izin alıp protokole katılmıyordu kendisi. Ve ağzı alamayacak çok afaki küfürler yani samimi olduğu ortamlarda, bu tarz söylemleri vardı Cumhurbaşkanı hakkında. Ben o zaman da kendisine söyledim, ‘Siz bir bürokratsınız yani bunlar her yerde söylemeyin ve Cumhurbaşkanımıza karşı tepkiniz anormal bir tepki”

Programın sunucusu Şule Aydın’ın araya girerek “Server bir sizin bir etkinizde oldu mu peki?(Antep’e tayinine)” şeklindeki sorusuna Leventoğlu “Evet efendim Antep'e tayininde aslında Adana için girişimde bulundum. Adana'da boş kontenjan olmadığı için en yakın yer Antep'ti, Antep'e verilmesi konusunda ricacı oldum”

Leventoğlu’nun sözleri üzerine gazeteci Barış PehlivanVirgül olarak söylüyorum yani şunu mu diyorsunuz, siz sevgili olduğunuz Hakime hanımın vali yardımcısı olan eşini istediği bir ile atanması için derveye girdiniz. Doğru mu efendim?” diye sordu ve Leventoğlu’nun buna yanıtı “Evet efendim doğru dün efendim.” oldu. Gazeteci Murat Ağırel, Leventoğlu’na “Yine bağlantılarınız öyle arkadaş çevireniz miydi? Yani o bağlantılar nasıl çevrelerdi?” şeklinde bir soru yöneltti.

Leventoğlu bunu “Arkadaş çevresi değil dedim yine siyasiler ve bürokratlarıyla için kullanılır efendim” şeklinde yanıtladı.

Ne olmuştu?

Hakim Gül Altınok, Adana'da kiracı olarak yaşadığı sitenin yöneticisi Server Leventoğlu ile 2019 yılı Eylül ayında tanıştıktan sonra ilişki yaşamaya başladı. Altınok, Leventoğlu'na, bazı sıkıntıları olduğunu ve güçlü bir erkek olarak kendisine yardımcı olmasını istediğini belirtti. Edirne'de görev yaptığı dönemde rüşvet ve sahtecilik suçlamalarıyla karşılaştığını söyleyen Gül Altınok, bu suçlamalardan kurtulmak ve dosyalarının kapatılması için Leventoğlu'ndan yardım talep etti.

Bu ilişki yaklaşık beş yıl sürdü ve bu süre zarfında Leventoğlu, cinsel birlikteliklerinin görüntülerini kaydetti. Ancak Leventoğlu, Altınok'un.başka erkeklerle de menfaat karşılığında ilişki yaşadığını öğrenince ilişkilerini sona erdirmek istedi. Leventoğlu, Gül Altınok.'a ilişkilerini bitirdiğini ve kendisiyle irtibat kurmamasını, aksi halde savcılığa şikayette bulunacağını söyledi. Bu olayın ardından, Mayıs ayında Leventoğlu tehdit edilmeye başlandı.

TIKLAYIN - İhraç edilen Hakim Gül Altınok, HSK üyesinin fotoğrafını büyücüye göndermiş!

TIKLAYIN - HSK'dan Hakim Altınok ile Cumhuriyet Savcısı Aslan hakkında açıklama: Meslekten atıldılar