Haberler

TRT’nin canlı yayınında skandal diyalog: 2’ye kadar pompa!

01 Temmuz 2024 09:31

T24 Video

TRT Spor canlı yayınında yaşanan skandal diyalog sosyal medyada gündem oldu. TRT Spor'un EURO 2024 yayını sırasında kamera arkasında gerçekleşen bir konuşma canlı yayına yansıyınca sosyal medya “2’ye kadar pompa” ifadesiyle çalkalandı.

TRT Spor ekranlarında bir skandal yaşandı. EURO 2024 maçlarının yorumlandığı 'Spor Stüdyosu' programında canlı yayına bağlanan Erbatur Ergenekon ve Ceyla Büyükuzun konuşurken kamera arkasındaki skandal ifadeler yayına yansıdı.

Yayın kesildi; sunucu toparlamaya çalıştı

Yayın esnasında kim olduğu belli olmayan birilerinin kullandığı "Otele yerleşelim gece ikiye kadar pompa" sözleri üzerine canlı yayın kesildi. Duyduklarından yaşadığı şaşkınlık yüzüne yansıyan TRT Spor sunucusu "Canlı yayın bazen böyle aksaklıklar yaşanabilir" diyerek durumu toparlamaya çalıştı.

TRT açıklama yaptı

TRT Spor yaşananlar ardından bir açıklama yayınlayarak şu ifadelere yer verdi:

"TRT Spor kanalımızda canlı yayınlanan 'Spor Stüdyosu' programında kabulü mümkün olmayan bazı konuşmalar yayına yansımıştır. Olayda sorumluluğu olanların tespiti ve gerekli cezanın belirlenmesi için hızlıca bir soruşturma başlatılmıştır. Soruşturma tamamlanana kadar ilgili personel açığa alınmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyururuz."