Haberler

Kabin memurları ardından polisle de tartışan Dilan Çıtak göz yaşları içinde açıkladı: Yaptığımdan asla utanmıyorum

19 Eylül 2024 12:13

T24 Video

Uçağı birbirine kattıktan sonra apronda polislerle tartışan İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak, açıklama yaparak “Yaptıklarımdan utanmıyorum” dedi.

THY uçağında kabin memurlarıyla yaşadığı tartışma sonrası apronda da polis memurlarına “Üniformana güvenip hareket etmeyeceksin, bak seni yerler koçum” diyen sanatçı Dilan Çıtak  sosyal medyada yaptığı canlı yayında yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı. Hayvanseverliğiyle bilinen Çıtak uçakta yaşadıklarını kedisinin ihtiyacı olmasından kaynaklandığını belirterek “Yine olsa yine yaparım” diyerek savundu.

“Yaptığımdan asla utanmıyorum”

Çıtak açıklamasında şunları dile getirdi:

“Sadece 5 saniyelik bir videoda evet artık saldırma eşiğine getirilmiş bir halde… Çünkü benim kedime bunu yapamazsın. Başka hiçbir kediye de bunu yapamazsın. Başka hiçbir hayvana da bunu yapamazsın. Yaptığın zaman ben de, benim gibi hayvan severler de bunun karşısında böyle dimdik durur. Evet yaptığımdan asla utanmıyorum”

“Bu ülkeyi dolandırmadım, bir kadını da öldürmedim…”

“Ben uyuşturucu kullanmadım. Ben alkola almadım. Ben hırsızlık yapmadım. Ben uçağı gasp etmedim. Ben bu ülkeyi dolandırmadım. Ben bu ülkede açık saçık pozlar verip rezil rüsva olmadım. Benim pornom çıkmadı. Daha sayayım mı? Evet niceleri olmadı. Ben çocuklara tacizde bulunmadım. Ben hayvana şiddette bulunmadım. Ben bir erkek olup bir kadını dövmedim. Ben bir kadını da öldürmedim. Pardon ya. Kedime yapıldığı için ve ön planında bir isim olduğun için mi şu an bu karalama politikasının içinde; insanların birazcık daha likelayabilmesi için, o sözüm ona bazı fenomen dediğimiz arkadaşlar birazcık daha piyar kasmak için mi şu an bu haber bu şekilde yayılıp, üzerine katılıp katılıp servis ediliyor? Tamam. Okey öyle mi? Eyvallah!”

“Bugün olsa bugün yine yaparım”

“Bu saatten sonra bütün hukuki işlemleri tabi ki hakkımdaki bütün hukuki işlemleri gerçekleştireceğim. Hakkımı sonuna kadar arayacağım. Çünkü ben bir personele ego yapmadım. Ben birinden su istedim de bana suyu getirmedi diye ona burjuvalık taslamadım. Kendini savunamayan bir hayvanı zor durumda bırakmak isterilen bir duruma karşı çıktım. Çünkü benim hayvanım doğalda bana ihtiyacı var. Gözü dönüyor, bayılma gibi bir şey yaşıyor ve ben ne yapacağımı bilmez vaziyette onu kucağımı almak zorundayım. Bugün olsa bugün yine yaparım. Buraya kadar okeysek hiçbir problem yok.”

 

Şans Eseri: Üvey kızı ile evlenen Woody Allen’ın filmlerini sanatçıdan bağımsız izleyebilir miyiz?

"
"