Dünya

Yetişkin film yıldızı Bonnie Blue, evli erkeklerin eşlerini aldatmalarını savundu: Hak ediyorlar

07 Ağustos 2024 09:03

T24 Dış Haberler

Evli erkeklerin eşlerini aldatması gerektiğini iddia eden popüler yetişkin film yıldızı Bonnie Blue, yakın zamanda katıldığı bir radyo programında ilişki teorisini daha da ileri götürerek ülke çapındaki kadınlar tarafından eleştirildi. 

Avustralya'nın Gold Coast şehrinde yaşayan ve kendisini "üst sınıf seks işçisi" olarak tanımlayan Bonnie Blue, zina yapan erkeklerin eşlerini suçlayarak dünya çapında manşetlere çıktı.

Blue, "Çok fazla inlemeleri" ve "eşlerini nasıl memnun edeceklerini bilmemeleri" nedeniyle aldatılmalarının kendi suçları olduğunu ifade etti. 

Evlilik konusundaki tartışmalı görüşleri nedeniyle yaygın eleştirilerle karşı karşıya kalan 25 yaşındaki Blue, "erkeklerin evde seks bulamıyorlarsa başka yerlerde seks aramaları gerektiğini" savundu. 

Program sunucusu, "Ağzınızdan çıkan saçmalıklara inanamıyorum" diye konuştu.

Program videosu sosyal medyada hızla yayılırken kadın düşmanı olmakla suçlanan Blue, evli kadınların sert eleştirilerinin odağı oldu. 

Eleştiriler karşısında Blue, "faturalarını ödeyen evli erkekler sayesinde milyoner olduğunu" söyleyerek tepki gösterdi.

Blue, "Bir gün evlenip aşık olduğunuzda, ona dünyada var olan en iyi seksi yaşatabilirsiniz ve o yine de sizi aldatabilir" diyen program sunucusuna "Bu imkansız, çünkü ben yatak odasında çok ateşliyim" yanıtını verdi. 

Blue, "Geçimimizi seksle sağlamamız, 'baba sorunları' yaşadığımız veya zeka eksikliğimiz olduğu anlamına da gelmiyor" diye ekledi. 

 

"
"