Magazin

Yeşim Salkım'dan Teoman'a: Yaş ilerleyince kafada fosfor kalmamış, balık ye, balık yağı iç; iyi gelir belki

27 Ağustos 2024 23:01

T24 Haber Merkezi

Sanatçı Yeşim Salkım, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda, "Yaş ilerleyince kafada fosfor kalmıyor tabii normal. Teoman balık ye, bol bol bir de balık yağı iç, iyi gelir belki" diye yazdı.

Girişimci Can Gürses, T24 yazarı Cansu Çamlıbel'in sanatçı Teoman ile yaptığı söyleşinin yayınlanmasının ardından, "Teoman'ın son aylarda eğitim müfredatı, kaçak göçmen sorunu, Atatürk ve daha ne kadar konu varsa yorum yaptırılıp, bu yorumlar üzerinden toplumu tartıştıran bir araç haline gelmesi dramı... Yaw sen emekli albay mısın Teomanım, kendine gel" paylaşımında bulunmuştu.

Gürses'in paylaşımını profilinde paylaşan Salkım, Teoman'ın bir fotoğrafını paylaşarak, "Yaş ilerleyince kafada fosfor kalmıyor tabii normal. Teoman balık ye, bol bol bir de balık yağı iç, iyi gelir belki" diye yazdı. Salkım'ın paylaşımı X kullanıcıları tarafından tepki çekti. 

Yeşim Salkım son dönemde Zafer Partisi'ne katılması, gazeteci Buket Aydın hakkındaki sözleri ve cumhurbaşkanına hakaret davasıyla sık sık gündeme gelmişti.

Yeşim Salkım, Zafer Partisi'ne katıldı

Yeşim Salkım'dan Buket Aydın'a "Ebrar" tepkisi: Kapa çeneni artık; en azından alın teriyle para kazanıyor, yatak teriyle değil!

Yeşim Salkım, Cumhurbaşkanına hakaretten yargılandığı davada beraat ettiğini duyurdu

"
"