Gündem

Yeni Şafak yazarı Kılıçarslan: Siyasette bir başka şarkının mümkün olabileceğini bize öğreten AK Parti’ye "kendi şarkına dön" diyeceğim aklımın ucundan bile geçmezdi

"'Daha çok Abdullah Özdemir'e niçin sıra gelmiyor?' sorusu başka bir soru ve cevabı da oldukça sıkıntılı"

08 Ekim 2024 08:50

T24 Haber Merkezi

Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan, "AK Parti'de insan kaynağı sorunu mu var?" başlıklı yazısında, bu sorunun yıllardır kendisine yöneltildiğini ve yanıtının "Erişebileceği insan kaynağı bakımından AK Parti'nin en küçük bir sorunu olmadığı gibi, ihtiyaç duyduğu insan kaynağını dilediği gibi yetiştirebilme bakımından da hiçbir sıkıntısı yok," olduğunu ifade etti. AKP'nin "insan kaynağımız yok" sızlanmasına hakkı olmadığına canı gönülden inandığını belirten Kılıçarslan, "Çünkü AK Parti'nin çevresinde ve çeperinde neredeyse Türkiye'nin en birikimli insan kaynağının olduğunu görüyorum. 'Bu insan kaynağına sıra geliyor mu?' sorusunun cevabı ise başka mesele," dedi.

Kılıçarslan bu insan kaynaklarına örnek olarak AKP Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir'ı göstererek "'AK Parti'de insan kaynağı sorunu mu var?' sorusuna verilecek tartışmasız cevap şu: 'Hayır ve asla. AK Parti, kendisine görev verildiğinde güneş gibi parlayacak Abdullah Özdemirlerle dolu," diye yazdı. 

"Daha çok Abdullah Özdemir'e niçin sıra gelmiyor?" sorusunun başka bir soru ve cevabının da oldukça sıkıntılı olduğuna dikkat çeken Kılıçarslan şöyle devam etti:

"'Siyasetin doğası' deyip geçemiyorum üstelik. Çünkü siyasetin doğasının bu olmaması gerektiğine inanıyorum. Siyasette bir başka şarkının mümkün olabileceğini bize öğreten bir yapıydı AK Parti. Günün birinde AK Parti'ye 'kendi şarkına dön' diyeceğimse aklımın ucundan bile geçmezdi doğrusu."

Yazının tamamı için tıklayın.


 

 

"
"