EURO 2024

Vincenzo Montella: Hayatımın en güzel doğum günü hediyesi

18 Haziran 2024 21:58

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, 3-1 kazandığımız Gürcistan maçının ardından konuştu. Montella galibiyeti Türk milletine armağan etti.

EURO 2024'te F Grubu ilk maçında Gürcistan'ı deviren A Milli Takım'ın Teknik Direktörü Vincenzo Montella maç sonu açıklamalarda bulundu.

Vincenzo Montella'nın açıklamaları şöyle:

"Bugün fazlasıyla tesadüflerin birleştiği bir gündü"

"Çok mutluyuz. Bugün fazlasıyla tesadüflerin birleştiği bir gündü. Bayramımız, galibiyetimiz, doğum günüm... Yaptığımız fedakarlıkların karşılığı bir galibiyet oldu. Şu an keyifliyiz. Yarından itibaren diğer maça konsantre olmalıyız."

"Tüm Türk milletine bu galibiyet armağan olsun"

"Tüm Türk milletine bu galibiyet armağan olsun. Sonrasında Enes ve Ozan'a armağan olsun, ciddi sakatlıklarla evde kalmak zorunda kaldılar. Türk milleti bizi güçlü kılıyor, böyle devam etsin lütfen."

"Detaylı bakmamız gerekiyor"

"Çok detaylı bakmamız gerekiyor. İlk 30 dakika çok hızlıydık, aksiyonlarımız vardı. Golle sonuçlandı ama gole bakınca Ferdi ortalıyor, Mert bitiriyor. İki bekimizle golü attık. Sonrasında Arda'nın, Kerem'in golleri muhteşem. Çok mutluyuz. Hayatımın en güzel doğum günü hediyesi bu galibiyet oldu."