Spor

Victor Osimhen: Galatasaray'a her şeyimi vermek için sabırsızlanıyorum; birlikte unutulmaz anılar yaratmaya hazırım

08 Eylül 2024 08:21

Galatasaray'ın yeni transferi Victor Osimhen, Nijerya'nın Afrika Uluslar Kupası Elemeleri'nde Benin'e karşı oynadığı mücadelede sonradan girerek golünü attı ve tarihe geçti. Maçın ardından Galatasaray'a transferiyle ilgili konuşan Osimhen, "Galatasaray ailesinin bir parçası olmaktan gerçekten çok heyecanlıyım. Bu kulübe her şeyimi vermek ve bu harika ekip ve taraftarla bu yeni yolculuğun tadını çıkarmak için sabırsızlanıyorum. Birlikte unutulmaz anılar yaratmaya hazırım"  ifadelerini kullandı.

Nijerya, Afrika Uluslar Kupası Elemeleri D Grubu ilk hafta maçında evinde Benin'i ağırladı ve mücadeleyi Lookman (2) ve Osimhen'in golleriyle 3-0 kazandı.

Müsabakanın ardından Galatasaray'a transferiyle ilgili konuşan yıldız golcü, "Galatasaray ailesinin bir parçası olmaktan gerçekten çok heyecanlıyım. Bu kulübe her şeyimi vermek ve bu harika ekip ve taraftarla bu yeni yolculuğun tadını çıkarmak için sabırsızlanıyorum. Birlikte unutulmaz anılar yaratmaya hazırım" dedi.

Oyuna sonradan girdi golünü attı

Galatasaray'ın yeni transferi Victor Osimhen, oyuna 72. dakikada dahil oldu ve 78. dakikada Ndidi'nin asistinde ceza sahasında topla buluşarak sağ ayağıyla topu ağlara gönderdi.

"
"