Spor

UEFA Süper Kupa | Real Madrid ve Atalanta kozlarını paylaşıyor; işte muhtemel 11'ler

14 Ağustos 2024 12:36

UEFA Süper Kupa maçında gözler Arda Güler’de olacak. Hazırlık maçlarında gösterdiği performansla dikkat çeken genç yıldız yeni sezon öncesinde Real Madrid’in en etkili hucüm silahlarından birisi olacak. Gian piero Gasperini yönetiminde Atalanta’da ise Ademola Lookman, De Ketelaere, Koopmeiners, Ederson, Scalvini, El Bilal Toure gibi önemli oyuncular bulunuyor. İspanyol ekibi Real Madrid ise yeni sezon öncesinde kadrosunu Endrick ve Mbappe gibi yıldızlarla güçlendirdi. Peki Real Madrid - Atalanta UEFA Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, Real Madrid - Atalanta karşılaşmasının detayları…

Ne zaman?

UEFA Süper Kupa final mücadelesinin detayları belli oldu. Polonya'nın başkenti Varşova'da bulunan Varşova Ulusal Stadyumu'nda Real Madrid ve Atalanta arasında oynanacak karşılaşma 14 Ağustos Çarşamba günü saat 22.00’da başlayacak.

Hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi finalinde Dortmund’u mağlup eden Real Madrid ve Bayer Leverkusen karşısında UEFA Avrupa Ligi’ni kazanan Atalanta karşı karşıya gelecek. Real Madrid - Atalanta mücadelesi TRT 1 ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

Arda Güler sahaya çıkacak mı?

Arda Güler, EURO 2024 izninin sona ermesinin ardından Real Madrid'in ABD kampına katıldı. Milan ve Barcelona ile oynanan hazırlık maçlarına ilk 11'de başlayan Arda Güler, son Chelsea karşılaşmasında ise hiç süre almadı. UEFA Süper Kupa finalinde Ancelotti’nin Arda Güler’e ikinci yarı şans vermesi bekleniyor.

UEFA Süper Kupa'yı en fazla kazanan takımlar

Real Madrid 5

Barcelona 5

Milan 5

Liverpool 4

Atletico Madrid 3

Muhtemel 11'ler

Real Madrid: Courtois; Carvajal, Militao, Rüdiger, Mendy; Valverde, Tchouameni, Modric; Bellingham; Mbappe, Vinícius Junior

Atalanta: Musso; Djimsiti, Hien, Kolasinac; Zappacosta, Ederson, De Roon, Ruggeri; De Ketelaere, Retegui, Lookman

"
"