Spor

Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nden "Trabzonspor" açıklaması: Konusu suç teşkil eden paylaşımlarla ilgili gerekli yasal işlemler yapılmaktadır

16 Ağustos 2024 11:15

UEFA Avrupa Ligi'ne veda eden Trabzonspor'da taraftarın teknik ekibe ve yönetime tepkileri devam ediyor. Bordo-mavili ekibin tecrübeli teknik adamı Abdullah Avcı, bazı taraftarların kendisine küfür ve hakaret içeren mesajlar attığını öne sürdü. Avcı'nın bu açıklaması sonrasında Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nden dikkat çeken bir hamle geldi.

Avusturya ekibi Rapid Wien'e 3-0'lık sonuçlarla elde eden Trabzonspor Avrupa Ligi'ne veda etti. Bordo-mavili takımın patronu Abdullah Avcı, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında Karadeniz ekibinin taraftarlarının kendisine küfür ve hakaret içeren mesajlar attığını öne sürdü. Avcı'nın bu iddiası sonrasında Trabzon Emniyet Müdürlüğü devreye girdi.

"Paylaşımları takip ediyoruz"

Paylaşımda, "Trabzonspor kulübümüz, başkanı, hocası ve futbolcuları ile ilgili sosyal medya platformları üzerinden yapılan paylaşımlar titizlikle takip edilmekte olup; konusu suç teşkil eden paylaşımlarla ilgili gerekli yasal işlemler yapılmaktadır" ifadelerine yer verildi.

"Telefonumu rahat bıraksınlar"

Wien yenilgisinin ardından düzenlediği basın toplantısında küfür içeren mesajlar aldığını iddia eden Avcı, taraftarlara seslenerek 'Lütfen rica ediyorum telefonumu rahat bıraksınlar' diye konuştu.

Avcı'nın bu açıklaması sonrasında Trabzon Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan sosyal medya paylaşımında bordo-mavili taraftarlar tarafından yapılan paylaşımların 'titizlikle' takip edildiği açıklandı.

"
"