Spor

Süper Kupa'daki 5-0'lık hezimet Avrupa'da manşetlerde: Beşiktaş, Galatasaray'ı küçük düşürdü

05 Ağustos 2024 09:15

Beşiktaş’ın Galatasaray’ı 5-0 yendiği maç İtalya ve Hollanda medyasında da manşetlere çıktı.

Beşiktaş’ın Turkcell Süper Kupa finalinde Galatasaray’ı 5-0 gibi tarihi bir skorla yenmesi sadece Türkiye’de değil, İtalya ve Hollanda’da da büyük yankı yarattı. Biri henüz 21. saniyede olmak üzere iki gol atan Ciro İmmobile, ülkesi İtalyan medyasında manşetlerde yer alırken, Hollanda basını da takımın başında çıktığı ilk maçta kupa kazanan vatandaşları Giovanni van Bronckhorst’a övgüler yağdırdı. İtalya ve Hollanda medyasının maçla ilgili başlık ve yorumları şöyle:

La Gazette Dello Sport: Icardi'nin Galatasaray'ı yıkıldı

"Immobile’den iki gol. Icardi’nin G.Saray’ı yıkıldı. Ciro, alınan 5-0’lık galibiyetin baş kahramanı. Sadece 21. saniyede ilk golü attı. Bombacı daha iyi bir başlangıç hayal edemezdi."

Corriere Dello Sport: Immobile, Lazio günlerindeki gibi

Lazio’nun eski kaptanı İmmobile, Beşiktaş’ta ilk resmi maçta Türkiye’ye damgasını vurmak için sadece 21 saniye harcadı. Lazio günlerindeki gibi olan İmmobile ilk kupasını aldı.

VOETBALPRiMEUR: Voetbalprimeur: Bronckhorst'a büyük onur

VAN Bronckhorst Süper Kupası mücadelesinde ezeli rakibi Galatasaray’ı 5-0 mağlup etti. Hollandalı teknik direktöre Türk topraklarındaki ilk ödülünü kaldırma onuru verildi...

Sky Sports Italia: Kendisini Türk futbol tarihine yazdıran gol

Ciro Immobile Beşiktaş formasıyla ilk resmi maçına çıktı ve ilk kupasını kazandı. Ama hepsinden önemlisi, sadece 21. saniyesinde attığı ve kendisini Türk futbol tarihine yazdıran gol.

Nos: Beşiktaş, Galatasaray'ı küçük düşürdü

VAN Bronckhorst ve Beşiktaş, Süper Kupa’da ezeli rakibi G.Saray’ı küçük düşürdü. Sezonun ilk maçında, Galatasaray’ı 5-0 yenerek, yeni takımına Süper Kupa şampiyonu yaptı. (Hürriyet)

"
"