Spor

Spartak Moskova'dan Galatasaray'a Kerem Aktürkoğlu için yeni teklif

17 Ağustos 2024 19:24

Galatasaray’da uzun bir süredir adı transferle anılan Kerem Aktürkoğlu için bir süredir Rusya Ligi ekiplerinden Spartak Mosova bir süredir devrede.

İki takım arasında yapılan görüşmelerde bir türlü sonuca ulaşılamamıştı.Ancak Rus ekibi, Kerem Aktürkoğlu'nu kadrosuna katmaya oldukça istekli ve Galatasaray'ın kapısını bu kez farklı bir teklifle çaldılar.

Rus ekibi, Galatasaray'a yaptığı teklifi bonuslarla daha yüksek bir seviyeye çekti. Kerem'in Konyaspor karşısındaki performansı ise Rusların iştahını kabartan cinstendi...Rus temsilcisi, milli futbolcu için yeni bir teklif daha hazırladı.

Spartak Moskova, 25 yaşındaki oyuncu için 10 milyon Euro civarında verilen bonservis bedeli revize edildi. Söz konusu rakamın bonuslarla birlikte 12 milyon Euro’ya kadar çıkarıldığı öğrenildi.

Ayrıca milli oyuncuya da daha önce 3 yıllık sözleşme ve 2.5 milyon Euro yıllık ücret teklif edilmişti. Bu doğrultuda Kerem’e verilecek olan para da artırıldı. Kontratın içerisine 1 milyon Euro daha bonus eklendi ve böylece yıllık 3.5 milyon Euro’ya çıkarıldı. (Fanatik)

 

"
"