Gündem

Simge Sağın'a sahnede önce çiçek sonra telefon atıldı: Yüzüne isabet etti

17 Eylül 2024 12:19

Şarkıcı Simge Sağın, Gaziantep konserinde şarkılarını seslendirirken sahneye önce çiçek ardından cep telefonu atıldı. Ünlü şarkıcı, seyircileri uyarmak zorunda kaldı.

Gaziantep'te konser veren Simge Sağın, sahnede hayranlarının saldırısına uğradı. Dünkü konserde önce ünlü şarkıcının yüzüne çiçek fırlatıldı, daha sonra ise telefon atıldı. Yaşananlara sinirlenen Simge, sahnenin ön kısmından uzaklaşarak şarkılarına devam etti.

Şarkıcı Simge Sağın, dün akşam Gaziantep'te verdiği konser sırasında neye uğradığını şaşırdı. 'Yakışıklı' şarkısını seslendirdiği sırada yüzüne bir çiçek atılan Sağın, eline çiçeği alıp şarkısına devam etti.

Ardından "Kadınlara çiçek bile vermeyi bilmiyorsunuz" diyerek seyirciye takıldı.

Daha sonra sahneye atılan telefonun yüzüne çarpmasıyla sinirlenen şarkıcı şunları söyledi:

"İşini yapan bir insana telefon fırlatmak normal mi sizce? Bunu yapan arkadaşımızı gerçekten kınıyorum. Çünkü ben buraya gerçekten sağlıklı bir şekilde ekmeğimle paramı kazanmaya geldim. Bu kadar insan eğlenmek için burada ve bir tane çıkıntı telefon atıyor. Gerçekten ayıp. Yuhalamayın arkadaşlar, yuhalayarak da bir şeye varamayız. Öyle korktuğum için gelemeyeceğim beni yakından göremeyeceksiniz."

Şans Eseri: Üvey kızı ile evlenen Woody Allen’ın filmlerini sanatçıdan bağımsız izleyebilir miyiz?

"
"