Spor

Serdar Dursun'dan skandal açıklama: Bizim kalbimizle beynimiz çelişmez, bazı futbolcularda olmuş

01 Eylül 2024 08:41

Alanyaspor'da oynayan ve eski Fenerbahçeli Serdar Dursun, Kadıköy'de oynadıkları maçın öncesinde sarı-lacivertli taraftara üçlü çektirdi. Maçtan sonra kendisine gelen eleştirilerle ilgili konuşan Dursun, meslektaşları Emre Kılınç ve Taylan Antalyalı'yı ima ederek "Bizim kalbimizle beynimiz çelişmez. Bazı futbolcularda olmuş" dedi.

Alanyasporlu futbolcu Serdar Dursun, Fenerbahçe maçının ardından sosyal medyadan gelen eleştirilere sert yanıt verdi.

Fenerbahçe'de de forma giyen Alanysporlu milli golcü Serdar Dursun, sarı lacivertlilere 3-0 mağlup oldukları mücadelenin ardından gelen eleştirileri yanıtladı.

Serdar Dursun, olan Emre Kılınç ve Taylan Antalyalı'nın Galatasaray'a karşı "iyi oynamadığı" iddiaları üzerine Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın geçen sezonki sözlerini hatırlatarak, meslektaşları hakkında skandal bir imada bulundu.

Beyaz TV'ye konuşan Serdar Dursun, "Fenerbahçe'de oynamış, Fenerbahçeliliği belli olan bir futbolcu, Kadıköy'de nasıl oley çektirir diye gelen eleştirilere ne yanıt verirsin" şeklindeki soruya, "Herkes benim karakterimi bilir; ha Fener'de oynamışım ha başka bir yerde, elimden geleni Alanyaspor için veririm. Keşke bugün goller atsaydım, kazansaydık. Ben öyle bir insan ve karakterde değilim. Geleyim burada bilerek yenileyim, keşke kazansaydık. Taraftarla birbirimizi seviyoruz, bunda bence bir şey yok. Taraftarın bir sempatisi var, bizim de var ama bizim kalbimizle beynimiz çelişmez. Bazı futbolcularda olmuş..." açıklamasını yaptı.

Samsunspor Başkanı, Emre Kılınç ve Taylan Antalyalı için konuşmuştu

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, geçen sezon Galatasaray'la oynadıkları maçın ardından sosyal medyada linç edilen Taylan ve Emre için şunları söylemişti:

"Bakın bu çocukların üçü de kötü niyet yok ama beyinleriyle kalpleri arasında çelişki olmuştur. Olmamıştır demiyorum. Sevdiği takımdır, oynadığı büyük takım, ona karşı oynamak kolay değildir. Camia baskıları, şunlar var, bunlar var. Galatasaray'a karşı gol atsalardı, Galatasaraylılar onları hain ilan edecekti ama başkaları bir şey demeyecekti. Şimdi atmadılar diye bu sefer Fenerbahçeliler hain ediyorlar.

"Emre her yerdeydi, Taylan hocanın verdiği görevi yaptı, Galatasaray'ı hapsettik"

"Samsunspor bu ligde kalmak için son güne kadar savaşacak. İnşallah bu ligde kalacağız, bu oyuncularla kalacağız. Bugün oyuncularıma haber yolladım, 'Türkiye sizin hakkınızda spekülasyon yaratıyor, çıkın aslanlar gibi oynayın, kime ne olduğunuzu gösterin, Türkiye sizi görsün' dedim. Galatasaray'a karşı oynadı Emre. Maçı canlı seyrettiyseniz her yerdeydi. Ortalar yaptı. Yorgunluktan iyi orta yapamamış olabilir. Okan'ın gollerde hatası yok. Millet bahane arıyor. Taylan, orta sahada hocanın verdiği görevi yaptı. Daha atak yapmak için başka oyuncu aldı. Biz son 30 dakika Galatasaray'ı hapsettik ama gol atamadık.

"Keşke Fenerbahçe bizim kadar cesur oynasaydı"

Kadıköy'de Fenerbahçe ile Galatasaray oynadı. Ben Fenerbahçe'yi cesur görmedim Galatasaray'a karşı oynarken. Samsun'da bizim oynadığımız kadar, Fenerbahçe Galatasaray'a karşı cesur oynamadı. Oynasaydı Kadıköy'de Galatasaray'ı yenerdi."

"
"