Gündem

Rasim Ozan Kütahyalı “hırsızlık” davası açtı, Nagehan Alçı’dan açıklama geldi

"Kanıt olarak savcılığa teslim ettim"

13 Eylül 2024 13:09

Evlili boyunca ağır fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğünü açıklayan gazeteci Nagehan Alçı, olaylı boşanma süreci yaşadığı eski eşi gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı'nın hakkında açtığı “hırsızlık” davasına ilişkin konuştu. Kütahyalı, telefonunu çaldığını ileri sürdüğü Alçı yanlışlıkla aldığını söyledi. Telefondaki kendisi hakkındaki bazı mesajları daha önce ifşa eden Alçı, “Rasim Ozan Kütahyalı’nın ‘hırsızlık’ dediği olayın ana konusunu ben kendim savcılığa teslim ettim. Söz konusu telefon suç delili olarak savcılıkta” dedi.

TV yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, eski eşi gazeteci Nagehan Alçı’nın 7 Haziran 2024 tarihinde ortak konutlarına girip kendisine ait cep telefonunu çaldığını belirterek Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede şüpheli Nagehan Alçı’nın, cep telefonunu yanlışlıkla aldığını beyan ettiği, Nagehan Alçı’nın, bilgi sahibine cep telefonunun kendisinde olmadığına dair mesajlar attığı belirtildi.  İddianamede Nagehan Alçı’nın savunmasında, Rasim Ozan Kütahyalı’nın üçüncü kişilere kendisi hakkında söylemlerde bulunduğunu ve bunların ispatı için de cep telefonunu başsavcılığa teslim ettiğini belirttiği yer aldı.

“Savcılığa teslim ettim”

Odatv'ye konuşan Nagehan Alçı, davaya konu olan telefonun ortak evlerinde kendi telefonu diye aldığı ama sonrasında Rasim Ozan Kütahyalı’nın olduğunu fark ettiği telefon olduğunu belirti. Nagehan Alçı, telefonu kendisinin savcılığa teslim ettiğini belirterek, "Telefonda Rasim Ozan Kütahyalı’nın benimle ilgili mesajlaştığını, kendisini polis olarak tanıtarak iftiralar attığını ve beni hedef göstermeye çalıştığını gördüğüm, bunun da suç olduğunu bildiğimden dolayı savcılığa verdim. Rasim Ozan Kütahyalı’nın ‘hırsızlık’ dediği olayın ana konusunu ben kendim savcılığa teslim ettim. Söz konusu telefon suç delili olarak savcılıkta, bunun altını çizeyim" dedi.

TIKLAYIN - Rasim Ozan Kütahyalı'nın Nagehan Alçı'ya attığı hakaret mesajları yayımlandı: Salaksın, idiot, hizmetçi, öldün sen

TIKLAYIN - Rasim Ozan Kütahyalı'nın "polis" profiliyle attığı iddia edilen mesajlar ortaya çıktı: Nagehan Alçı vatan haini, Yunan istihbaratçıya çalışıyor

“Tek kuruş nafaka alamadım”

Rasim Ozan Kütahyalı ile hakaret ve nafaka başta olmak aralarında çok fazla dava olduğunu söyleyen Nagehan Alçı, "Yaptığımız boşanma protokolü başta olmak üzere hukuka hiçbir şekilde uymayan bir kişiyle karşı karşıyayım. Tek kuruş nafaka alamadım mesela…. Biz boşanalı ekim ayında bir yıl olacak. Mahkemeleri oyalıyor" ifadelerini kullandı.

TIKLAYIN - Nagehan Alçı’dan eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı’ya: Evliliğim boyunda şiddet gördüm, boşanmakla da kurtulamadım!

 


Berlin Film Festivali’ni kahkahaya boğan Türk: Faruk

"
"