Spor

Özhan Pulat'tan penaltı isyanı: Böyle bir penaltı canımızı acıtıyor

10 Ağustos 2024 01:04

Trendyol Süper Lig'de 2024-2025 sezonunun açılış maçında Hatayspor, deplasmanda Galatasaray'a 2-1 mağlup oldu. Hatayspor Teknik Direktörü Özhan Pulat, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Özhan Pulat'ın beIN Sports'a yaptığı açıklamalar şöyle:

"Galatasaray ön alanda kaptığı toplarla skoru değiştiren bir takım Biz de geriden oyun kurarken kısa değil, uzun paslı kurgular derlerdik. G.Saray'ın çabuk geriden çıkışlarını ikinci bölgede doğru pozisyon alarak bekledik. Barış Alper'in koşularına alan bırakmamaya çalıştık ve Mertens'in efektifliğini önledik."

"Benim için sahaya bir ruh koymak daha önemli"

"Maalesef bir penaltı pozisyonu 1 puana bile üzüleceğiniz noktada sizin hayallerinizi yıkabiliyor. Geçen sene de bunun benzer bir örneğini başka bir maçta yaşamıştık. Bununla mücadele etmemiz gerektiğini anlayacağız. Oyuncularımı tebrik ettim. Benim için taktik ve oyun disiliplin koymak önemli ama sahaya bir ruh koymak daha önemli."

"Böyle bir penaltıyla gidiyor olmak bizim canımızı acıtıyor"

"Böyle bir penaltıyla buradan evimize gidiyor olmak bizim canımızı acıtıyor. İsterizki büyük takımlar daha net pozisyonlarla galip gelsinler ama yapacak bir şey yok."

"Galibiyetlerine gölge düşürmek istemiyorum"

"Okan hocayı ve futbolcularını tebrik ediyorum ve galibiyetlerine gölge düşürmek istemiyorum ama penaltı pozisyonun incelenmesini yorumcu büyüklerimizden rica ediyorum."

"
"