Paris 2024

Özgür Özel, Paris 2024'te bronz madalya kazanan Milli okçuları tebrik etti

29 Temmuz 2024 20:24

Paris 2024 Olimpiyatları'nda Türkiye'nin ilk madalyası Klasik Yay Erkek Milli Takımı'ndan geldi. Mete Gazoz, Ulaş Berkim Tümer ve Muhammed Abdullah Yıldırmış'tan oluşan Milli Takım, Çin'i 6-2 mağlup ederek bronz madalya kazandı. Böylece Türkiye takım olarak Olimpiyat tarihinde bu dalda ilk madalyayı almış oldu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bronz madalya kazanan Millileri kutladı. Özel yaptığı paylaşımda,“Paris'te Olimpiyat 3'üncüsü olarak tarih yazan ve bizleri gururlandıran milli okçularımız Mete Gazoz, Abdullah Yıldırmış ve Ulaş Berkim Tümer ile madalyada emeği geçen teknik ekibi yürekten kutluyorum” dedi.

Özgür Özel’in X hesabından yaptığı açıklama şu şekilde:

“Paris'te Olimpiyat 3'üncüsü olarak tarih yazan ve bizleri gururlandıran milli okçularımız Mete Gazoz, Abdullah Yıldırmış ve Ulaş Berkim Tümer ile madalyada emeği geçen teknik ekibi yürekten kutluyorum. Takım halinde gelen bu başarının bireysel finallerde de sürmesini diliyorum.”

TIKLAYIN-Paris 2024’te ilk madalya: Klasik Yay Erkek Milli Takımı bronz madalya kazandı

Berna Abik'in sunumuyla dünden bugüne Olimpiyat tarihinde yaşanan olayların anlatıldığı '60 Saniyede Olimpiyatlar' serisini izlemek için tıklayın.

 

"
"