Dünya

Otel çalışanı, otel misafirinin iç çamaşırını çalıp koklarken yakalandı

28 Ağustos 2024 14:29

T24 Dış Haberler

İspanya'nın Benidorm kentinde bir otelde 11 yaşındaki oğluyla konaklayan 39 yaşındaki Rara Armstrong, otel personelinin tacizine uğradığını ifade etti. 

OnlyFans modelliği yaptığını söyleyen Armstrong, otel çalışanının kendisini araştırdığını ve OnlyFans hesabından kendisine ulaşarak dışarı çıkarmak istediğini anlattı.

Mesajları olumsuz yanıtlayan Armstrong, mesaj atan kişinin otelde çalıştığını öğrenince paniğe kapıldığını ve huzursuz hissettiğini ifade etti. 

Armstrong, "Odada sürekli bir şeylerin yerleri değişiyor gibiydi. Oğlumla konakladığım için aynı zamanda daha da huzursuz olmuştum. Oğlumla odadan çıkarken iPad'in kamerasını odada açık bırakarak çıktım. Döndüğümde izlediğim görüntüler karşısında şok geçirdim, bana ısrarlı mesajlar gönderen otel personeli odama girmiş, çamaşırlarımı kokluyordu. Odadan çıkarken iç çamaşırımı arka cebine koyarak çıktığını gördüm." diye konuştu. 

Durumu polise bildirmediğini söyleyen genç kadın, otelden erken ayrıldığını ve otel yönetiminden para iadesi istediğini ancak dönüş alamadığını belirtti. 

Otelden açıklama bekleniyor. 

"
"