Spor

Omar Colley, Beşiktaş'tan ayrılık süreci hakkında konuştu: İyi şekilde ayrılmak istiyordum

04 Eylül 2024 17:53

Beşiktaş'tan PAOK'a transfer olan Omar Colley, kendisi açısından ayrılığın doğru karar olduğunu söyledi. Colley, "Beşiktaş'ta iyi zaman geçirdim ve iyi şekilde ayrılmak istiyordum. Bence kariyerimde bir sonraki aşamaya ilerlemek ve yeni serüvene atılmak için doğru zamandı." dedi.

Yunanistan Ligi takımlarından PAOK'a imza atan Omar Colley, Beşiktaş'tan ayrılık sürecini Tivibu'ya anlattı.

Colley, Beşiktaş'ta iyi bir dönem geçirdiğini ve kendisi açısından doğru bir zamanda siyah-beyazlı takımdan ayrıldığını söyledi.

Deneyimli stoper açıklamasında, "Ben de Beşiktaş'tan neden ayrıldığımı kendime sordum. Futbolda bazen beklemediğiniz durumlar olabilir. İlk başta planın bir parçasıydım, her maçta süre alıyordum. Sonra kulüp bazı oyuncularla yollarını ayırdı. Yine de kulüple aramda kötü br şey yoktu. Söyleyebileceğim tek şey birlikte devam edeceğiz gibi gözüküyordu. Çünkü sezonun başında her maçta oynamıştım. Sonra PAOK geldi, bana ilgi gösterdiler ve beni projelerinde istediklerini söylediler." dedi.

Ayrılık süreciyle ilgili ayrıca Colley, "Sezon sonu Beşiktaş'la sözleşmem bitecekti. Kulüple görüştüm ve kontrat yenileme düşünceleri olmadığını söylediler. Ben de geleceğimi düşünmek zorundaydım. Kontratım bitecekse ve sonunda mutsuz olma ihtimalim varsa bir çözüm bulmalıydım. İki taraf da durumu iyi idare etti. Beşiktaş'ta iyi zaman geçirdim ve iyi şekilde ayrılmak istiyordum. Bence kariyerimde bir sonraki aşamaya ilerlemek ve yeni serüvene atılmak için doğru zamandı. Benim için PAOK doğru tercihti." açıklamasında bulundu.

Omar Colley'nin Beşiktaş kariyeri

Şubat 2023'te siyah-beyazlı takıma katılan 31 yaşındaki stoper, yaklaşık 1,5 sezonda 46 resmi maça çıktı. Colley bu maçlarda 8 kez fileleri havalandırdı.

"
"