Spor

Okan Buruk'tan Fortuna Düsseldorf maçı açıklaması: Bazı mevkilerde eksiklerimiz var

Hazırlık maçında Fortuna Düsseldorf karşısında aldıkları mağlubiyeti değerlendiren Okan Buruk, transferlerdeki hedefleri hakkında konuştu

15 Temmuz 2024 22:50

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 5-2 kaybettikleri Fortuna Düsseldorf maçının ardından konuştu. Avusturya kampındaki ikinci maçında Fortuna Düsseldorf ile karşılaşan ve sahadan 5-2 mağlup ayrılan Galatasaray'da Okan Buruk açıklamalarda bulundu.

"Stoperlerin milli takımda olması bizi farklı alternatiflere itti"

Sonuçtan memnun olmadıklarını belirten Buruk, "Sezon başı kampı, her şeye adapte olmak lazım. Yeni sezon da bu sıcaklarda başlayacak. İstediğimiz bir sonuç olmadı. böyle bir sonuca alışık değiliz, bir yandan üzülüyoruz ama bir yandan da sakatlık vermeden maçı tamamladık. Bazı mevkilerde eksiklerimiz var. Stoperlerin milli takımda olması bizi farklı alternatiflere itti. Rakibimiz bize göre daha diriydi. İkinci yarı bunu da net bir şekilde ortaya koydular. Hazır olmaya çalışıyoruz. Henüz çok erken, 12 gündür antrenman yapıyor." diye konuştu.

"En kısa zamanda transferlerimiz yetişecek"

Geri dönecek futbolculara değinen Buruk, "İkinci kamp bizim için daha önemli, milli oyuncularımız geri dönüyor. Hiç stoperim kalmadı. Orijinal stoper arıyoruz. Victor belki bir sonraki maçta süre alabilir. En kısa zamanda transferlerimiz yetişecek. Bir sonraki kampta hedefimiz en azından bir transfer oraya yetişecek. Burada büyük bir çaba sarf ediliyor. Bu transferlerin bize geleceğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Oğuz Aydın hakkında konuştu

Transferler hakkında konuşan Buruk, "Oğuz Aydın konusuna açıklık getireyim. Şu an bizim elimizde 7-8 tane kanat oyuncusu var. Oraya bir transfer daha yapmak çok mantıklı değildi. Milli 3 tane kanat oyuncumuz var. Zaten yer verme şansımız yok. Buna da açıklık getirmiş olalım" dedi. (Sporx)

"
"