Spor

Okan Buruk, Nelsson'un oynamama sebebini açıkladı

31 Ağustos 2024 21:24

Süper Lig'in 4. haftasında Adana Demirspor sahasında Galatasaray'ı konuk edecek.
 
Karşılaşma öncesinde sarı kırmızılı ekibin teknik direktörü Okan Buruk, beIN SPORTS mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu.

Nelsson'un maç öncesi ufak ağrısı vardı

"Victor Nelsson'un maç öncesi ufak ağrısı vardı ayağında. Oynayacak durumdaydı ama alt yapımızdan çıkan Metehan'ı oynatmak istedim. Topla geriden oyun kurması önemli olacak. Son iki maçta bu yönden büyük sorunlar yaşamıştık."
 
 "Her zamanki gibi büyük Galatasaray taraftarı bizi havalimanında karşıladı. Takıma pozitif enerji yüklediler. İlk iki maçımızı kazandık, bunu da kazanarak devam etmek istiyoruz. Galatasaray'ın hedefi her maçı kazanmak ve şampiyon olmak."

"Yönetim transfere odaklandı"

"Hava sıcak, nem yüksek. Zemin televizyondan daha kötü görünüyordu. Yakından biraz daha iyi diyebiliriz. Oyuncularımız idmanda çok istekliydi. Biz sahaya odaklandık, yönetim transfere odaklandı."

Fenerbahçe ve Rizespor maçlarında 5'li oynadılar

"Adana Demirspor'u küçümsemiyoruz. Gidenler, eksikler olabilir. Galatasaray ile oynayanlar çok istekli oluyor, yine öyle olacaktır. Kazanarak devam etmek istiyoruz. Fenerbahçe ve Rizespor maçlarında savunmada 5'li oynadılar. Bugünkü kadro da 5-3-2'ye yakın."
 
 
"
"