Gündem

Nagehan Alçı: İstanbul Valiliği'nin 30 Ağustos resepsiyonunda hiçbir AK Partili belediye başkanı yoktu

01 Eylül 2024 13:22

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, İstanbul Valiliği'nin verdiği 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonuna ilişkin yazdığı yazıda, ''Hiçbir AK Partili belediye başkanı yoktu… Hep birlikte Beştepe’deki resepsiyona mı gittiler? Burada olanların kesinlikle katılması gerekiyordu'' dedi.

Nagehan Alçı, İstanbul Valiliği'nin verdiği 30 Ağustos resepsiyonuna ilişkin gözlemlerini kaleme aldı. "İstanbul Valiliğinin 30 Ağustos resepsiyonundaki ilginç ayrıntı" başlıklı yazısında Alçı, "Medya ve siyaset dünyasından fazla tanıdık sima yoktu ama kaymakamlar, bürokratlar ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nden oldukça yoğun katılım vardı" dedi.

Nagehan Alçı, Üsküdar dışında CHP'li Şişli, Beyoğlu, Bakırköy ve Esenyurt belediye başkanlarının da resepsiyona katıldığını, ancak AKP'li herhangi belediye başkanının resepsiyona katılmadığını belirterek şunları söyledi:

"Hiçbir AK Partili belediye başkanı yoktu… Hep birlikte Beştepe’deki resepsiyona mı gittiler? Ankara’daki etkinliğe giden meslektaşlarıma sordum, bir bilgi alamadım. Burada olanların kesinlikle katılması gerekirdi. Aksi takdirde Cumhurbaşkanı Erdoğan yoksa gerisi teferruattır gibi bir algı doğuyor ve bu en çok AK Parti’ye zarar veriyor."

"
"