Gündem

DHA: Muğla'da Gelecek Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı, akrabasını silahla öldürdü

Muğla'da iki aile arasında çıkan kavgada bir kişi hayatını kaybetti.

25 Ocak 2023 17:23

Muğla'da, iddiaya göre, husumetli olduğu öğrenilen iki aile arasında çıkan kavgada Gelecek Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Adem K., 31 yaşındaki Melihşah Y.'yi tabancayla vurarak öldürdü. K.'nin babası  Hüseyin K.  ile kardeşi  Berzan K. de bıçaklanarak yaralandı.

Milas ilçesine bağlı İsmetpaşa Mahallesi'nde meydana gelen olayda, aralarında husumet bulunduğu öne sürülen iki ailenin fertleri, bilinmeyen nedenle tartıştı. Kısa sürede tartışma, kavgaya dönüşünce Gelecek Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı K., ruhsatsız tabancayla Y.' ye ateş etti.

Y.'nin kardeşi Ali Osman Y., K.'nin babası ile kardeşine "bıçakla" saldırdı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde, Melihşah Y.' nin yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Melihşah Y.'nin cansız bedeni, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Ağır yaralanan Berzan K. ile babası Hüseyin K. de hastaneye kaldırıldı. Polis, Ali Osman Y.'yi gözaltına alırken, kaçan Adem K.'nin yakalanması için de çalışma başlattı.(DHA)

 
"
"