Spor

Milli ara sonrası Beşiktaş'ı yoğun fikstür bekliyor

10 Ekim 2024 14:52

Beşiktaş'ı, milli ara sonrasında yoğun bir fikstür bekliyor. Siyah beyazlılar, üç haftalık süreçte ligde ve Avrupa'da toplam 6 maça çıkacak.

Beşiktaş, milli ara sonrasında yoğun bir maç takviminin içine girecek. Siyah beyazlılar, üç hafta içinde ligde ve Avrupa'da toplam 6 karşılaşma oynayacak.

Giovanni van Bronckhorst'un ekibi, ligin 9'uncu haftasında 20 Ekim'de Tümosan Konyaspor'u ağırlayacak. Beşiktaş, bu mücadeleden 4 gün sonra UEFA Avrupa Ligi 3'üncü hafta maçında Fransa'da Lyon ile karşı karşıya gelecek.

Siyah beyazlılar, Fransa deplasmanından sonra derbiye çıkacak. Beşiktaş, 28 Ekim'de Rams Park'ta Galatasaray ile kozlarını paylaşacak. Daha sonra Trendyol Süper Lig'in 11'inci haftasında Kasımpaşa'yı konuk edecek.

Siyah beyazlılar, 6 Kasım ise UEFA Avrupa Ligi 4'üncü haftasında İsveç temsilcisi Malmö'yü ağırlayacak.

Beşiktaş, bu maçın ardından Rams Başakşehir ile karşılaşacak. Siyah beyazlılar, turuncu lacivertlilerle 10 Kasım'da 3 puan mücadelesi verecek. (TRT Spor)

TIKLAYIN | Fenerbahçe'de sürpriz Medina gelişmesi

TIKLAYIN | UEFA'dan Galatasaray'a "zemin" uyarısı

TIKLAYIN | A Milli Takım'ın konuğu Karadağ

TIKLAYIN | Gökhan Dinç'ten Acun Ilıcalı'ya sert sözler: Arşivci Acun, niye kesip biçip cımbızlıyorsun; bunlar hep birilerinin taktikleri

TIKLAYIN | Fernando Muslera, Uruguay'da kulüp satın aldı

"
"