Spor

Michy Batshuayi: Okan hocayla iletişimimiz çok iyi, herkesle İngilizce konuşuyor

16 Temmuz 2024 16:23

Galatasaray'ın yeni transferi Michy Batshuayi, "Okan Hoca’yla çok iyi bir iletişimimiz var. Herkesle İngilizce konuşuyor ve istediklerini direkt söylüyor. Bu da oyun vizyonunu rahat anlamımıza yardımcı oluyor" dedi.

Galatasaray'ın Belçikalı yıldızı Michy Batshuayi, Slovenya kampında beIN Sports'a konuştu.

Batshuayi'nin açıklamaları şu şekilde:

"Çok iyi geçiyor kamp, çok sıkı çalışıyoruz. Bireysel olarak bir hayli hazırlık yapıyorum. Benim için yeni bir meydan okuma. Benden beklentiler yüksek olduğu için çalışmalarıma özen gösteriyorum. Güzel bir kamp dönemi geçiriyoruz."

"Galatasaray birkaç seneden beri istiyordu"

"Çok güzel bir transfer süreci gerçekleşti. Galatasaray birkaç seneden beri beni istiyordu. Galatasaray forması giydiğim için gurur duyuyorum. Yönetim gerekenleri yaptı ve ben de Galatasaray'dayım."

Milli takım konusu

"Söylenecek bir şey yok. Kadroya almama kararı hocanın. Tartışacak değilim. Ben bir golcüyüm ve gol atmak için oynarım. Çağrılsaydım görevimi yapardım. Hocanın kararı, aramızda bir sıkıntı yok, saygı duyuyorum. Şaşırmadım. Hoca kararını vermeden bir gün önce beni aradı, 'sorun yok' dedim, 2 forvetle turnuvaya gitmek istediğini söyledi. İki yetişkin insanın konuşmasıydı. 'Ben de ihtiyacınız olursa ben buradayım' dedim."

"Icardi ile birbirimizi tamamlıyoruz"

"İyi olan taraf iki oyuncunun iyi işler yapmasıyla beraber takım içindeki seviyenin yükselmesidir. Bu da takıma olumlu yansır. Icardi büyük bir oyuncu. Çok kaliteli biri. Mauro ile benim özelliklerim  farklı. Ben güçlü ve hızlıyım, onun oyun vizyonu geniş. Gol atmak için uygun bir ortam. Birbirimizi tamamlayan forvetleriz. Bunun hocaya ve takıma yansıması pozitif olacak. Birbirimizle anlaşırsak sonuçları güzel olacak. Kampta bu ilişkinin gelişmesi ve uyumu için çalışıyoruz."

"Okan hocayla iletişimimiz çok iyi"

"Okan Hoca’yla çok iyi bir iletişimimiz var. Herkesle İngilizce konuşuyor ve istediklerini direkt söylüyor. Bu da oyun vizyonunu rahat anlamımıza yardımcı oluyor."

 

 

"
"