Politika

Mehmet Tezkan: AKP ve MHP'de parti içi rahatsızlıklar giderek derinleşiyor!

"Bir zamanlar sağlam bir ideoloji üzerine inşa edilen MHP'nin, şimdi dar bir kadro tarafından yönetilen bir partiye dönüştüğünü görüyorlar"

22 Ağustos 2024 08:54

Halk TV yazarı Mehmet Tezkan, AKP ve MHP'de parti içi rahatsızlıklar giderek derinleştiğini söyledi. Tezkan bugünkü köşesinde, partilerin içindeki durumu, "Hepsi renk vermemeye, kuyruğu dik tutmaya çalışıyor, hepsi durumdan memnunmuş gibi görünme derdinde ama kazın ayağı öyle değil…" ifadesiyle aktardı. 

AKP milletvekilleri ve teşkilatlarının Beştepe yönetiminden duydukları memnuniyetsizliği gizlemeye çalışmalarına rağmen, gerçekte durumun farklı olduğunu belirten Tezkan, "AKP milletvekilleri, vekil olmanın çakasını satamıyor. Gittikleri il meydanında, ilçe lokantasında, köy kahvesinde itibar göremiyor." sözleriyle halk arasında itibar kaybının boyutlarını vurguladı.

Mehmet Tezkan'ın aktaardığına göre, MHP'nin ideolojik temellerinden saparak yalnızca birkaç kişinin emirlerine göre hareket eden bir yapıya dönüştüğü düşünülüyor. Tezkan şöyle belirtiyor: "MHP'nin eski MHP olmadığını düşünüyorlar. Bir zamanlar sağlam bir ideoloji üzerine inşa edilen MHP'nin, şimdi dar bir kadro tarafından yönetilen bir partiye dönüştüğünü görüyorlar."

"AKP de kaynıyor, MHP de kaynıyor" başlıklı yazının tamamını okumak için tıklayın.

 

"
"