Spor

Mauro Icardi ile Wanda Nara yine birlikte görüntülendi; "barıştılar mı" sorusuna yanıt geldi

Wanda Nara, "Beni ve onu tekrar birçok kez bir arada göreceksiniz" dedi

14 Eylül 2024 10:40

Bir süre önce ayrıldıklarını açıklayan Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi ile Wanda Nara yeniden bir araya geldi. 

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi ile Wanda Nara, iki ay önce boşanacaklarını açıklamıştı. Wanda Nara, "Mauro'dan ayrıldım. Kişisel ve sağlık problemleri nedenleriyle bir kez daha denedim ama olmadı" ifadelerini kullanmıştı.


Tüm bu süreçte görüşmeyen ikili, uzun bir sonra sonra bir araya gelmişti. Sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak olan ve tedavisi için ülkesi Arjantin'e giden Mauro Icardi, Nara ile bir araya gelmişti.


Arjantin basınında yer alan haberlere göre; Icardi ile Wanda Nara geçtiğimiz günlerde Nara’nın eski eşi Maxi Lopez’den olan oğlu Valentino Lopez’in River Plate genç takımıyla çıktığı karşılaşmayı izlemişti.


Bu gelişmenin ardından Wanda Nara ile Mauro Icardi, yeniden bir araya geldi. Arjantin basınında yer alan haberine göre; ünlü çift birlikte akşam yemeği yedi. Bu hamle akıllara ikilinin barıştığı iddialarını getirdi. 

Öte yandan Nara, son röportajında Arjantin'e yerleştiğini söyleyip; "Gerçek şu ki, kavga etmeyi hiç sevmiyorum. Ne olursa olsun, biz bir aileyiz. Beni ve onu tekrar birçok kez bir arada göreceksiniz. Beni ararsa bulur" demişti.

Wanda Nara'nın sözleri barışma çağrısı olarak yorumlandı.

"
"