Gündem

Kulis: Erdoğan, Kılıçdaroğlu ile görüşmek için aracı gönderdi

07 Ağustos 2024 09:52

Korkusuz yazarı Can Ataklı, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 31 Mart seçimlerinin ardından eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmek için aracı gönderdiğini yazdı. Ataklı'nın aktardığına göre, iddiayı doğrulayan Kılıçdaroğlu, "Beni doğrudan aramadı, bu nedenle aracı olan kişiye ne kadar güvenebileceğimi bilemem ama böyle bir görüşmeye yanaşmayacağımı ilettim, sonra da zaten ses çıkmadı" dedi.

Can Ataklı, bugünkü köşe yazısının "Erdoğan Kılıçdaroğlu ile görüşmek için aracı göndermiş" başlıklı kısmında, Erdoğan'ın, 31 Mart seçim yenilgisinin ardından CHP’nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na görüşmek için bir aracı gönderdiğini iddia etti. Ataklı'nın aktardığı kulise göre, aracı Ankara’da genellikle AKP’lilerin çok rağbet ettiği bir özel hastanenin sahibiydi.

İddiayı sormak için Kılıçdaroğlu'nu aradığını belirten Ataklı, aralarında geçen konuşmayı da şöyle anlattı:

"Yalanlamadı.

Sadece 'Beni doğrudan aramadı, bu nedenle aracı olan kişiye ne kadar güvenebileceğimi bilemem ama böyle bir görüşmeye yanaşmayacağımı ilettim, sonra da zaten ses çıkmadı' dedi."

Yazısına "Erdoğan, Kılıçdaroğlu ile üstelik artık genel başkan değilken neden görüşmek istesin?" sorusuyla devam eden Ataklı, Kılıçdaroğlu'nun bu konuda bir yorum yapmadığını söyledi. 

Yazının tamamını okumak için tıklayın

 

 

"
"