Gündem

Küçükçekmece’de kadın cinayeti: Karısını öldüren erkek, oğlu tarafından bıçaklandı; 7 kişi gözaltında

15 Eylül 2024 17:11

Güncelleme: 16 Eylül 2024 00:09

Küçükçekmece'de bir erkek, karısını bıçakla öldürdü, olay sırasında evde bulanan oğlu da babasını bıçakla ağır yaraladı.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Karanfil Sokak'taki bir binanın bodrum katında oturan yabancı uyruklu bir erkek tartıştığı eşini bıçaklayarak öldürdü. Olay sırasında evde bulunan oğlu da bıçakla saldırdığı babasını ağır yaraladı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kadının cesedinin başında bekleyen oğlu ise polis ekiplerince gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı sokakta ekiplerin çalışmasının ardından kadının cesedi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Ağır yaralanan erkek, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

7 kişi gözaltında

Öte yandan karısını öldüren C.E.'nin yaklaşık 3 ay önce ülkeden deport edildiği ve yaklaşık 1 ay önce kaçak yollarla ülkeye girdiği öğrenildi. Polisin olayla ilgili soruşturma başlattı.

Olayın ardından Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Yapılan çalışmalarda çelişkili ifadeler veren ve olay saatinde evde olduğu tespit edilen M.İ., A.İ, B.İ ile aile üyeleri M.E., Ş.E, A.E., ve M.E. hakkında gözaltı kararı verildi. (AA/DHA))

Annesi ve babası Can Atalay'ın "suçlarını" anlatıyor


 

 

 

"
"