Gündem

Kerem Kınık'ın kızı ölümlü kazaya karışıp serbest bırakılmıştı: Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan açıklama

13 Temmuz 2024 13:02

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, otomobiliyle çarptığı motosikletteki 16 yaşındaki çocuğun ölümüne neden olan eski Kızılay başkanı Kerem Kınık’ın kızı Fatma Zehra Kınık'ın serbest bırakılmasına ilişkin açıklama yaptı. Bakan Tunç, "Benim bu dosya ile ilgili bir bilgim yok. Eğer bir hata varsa mutlaka bir itiraz yoluyla düzeltilir" dedi. 

TIKLAYIN - Motosiklete çarpıp 16 yaşındaki çocuğun ölümüne sebep olan eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın kızı serbest bırakıldı

TIKLAYIN - Eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın kızı, 16 yaşındaki motosikletli gence çarpmıştı; işte ölüme sebep olan kaza görüntüleri

Eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık’ın kızı Fatma Zehra Kınık, İstanbul'un Beykoz ilçesinde bir kazaya karıştı. Kınık, seyir halindeyken bir motosiklete çarptı. Kaza sonucu motosiklette bulunan 16 yaşındaki Batın Barlas Çeki, hayatını kaybetti. Kazada 3 kişi de yaralandı. Gözaltına alınan otomobil sürücüsü Fatma Zehra Kınık, çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Benim bu dosya ile ilgili bir bilgim yok. Eğer bir hata varsa mutlaka bir itiraz yoluyla düzeltilir. Dosyayla ilgili, yargının vereceği kararla ilgili yorum yapmamız doğru olmaz” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 
 
"
"