Gündem

Serpil Gül'ü, boşanmaya çalıştığı eşi sokak ortasında üç kurşunla öldürdü: "Çocuk sünnet olacak, gel" diye kandırmış!

11 Ağustos 2024 17:00

Boşanmaya çalıştığı eşi Harun Gül tarafından sokak ortasında silahla başından üç kurşunla vurularak öldürülen Serpil Gül’ün ağabeyi Cihan Yılmaz, olayın planlı olduğunu iddia ederek "'Gel çocuk sünnet olacak, sünnete gel' diyor. Tasarlayarak planlı. Videoda göründüğü gibi vuruyor kafasına sıkıyor üç el. 2 kişi arkada takip ediyor 1 kişi de önde. Bu olay planlı" dedi.

Olay, dün saat 13.30 sıralarında Taşoluk Mahallesi Eslem Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, 35 yaşındaki Serpil Gül ile 40 yaşındaki Harun Gül 2 yıldır boşanma aşamasındaydı ve ayrı yaşıyordu. Serpil Gül baba Harun Gül ile birlikte kalan çocuklarını görmek için Arnavutköy'deki evine geldi. Harun Gül, Serpil Gül'e çocuklarını göstermeyince çift arasında tartışma çıktı. Sokağa kadar taşan tartışmada Serpil Gül eşi Harun Gül'den kaçarken ayağı takıldı düştü. Bu sırada bir el havaya ateş eden Harun Gül, ardından Serpil Gül'ü başından silahla vurdu. Olayı görenler durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri olay yerine geldiğinde Harun Gül'ün eşi Serpil Gül'ün başında beklediğini gördü. Harun Gül kafasına sıkmaya çalıştığı sırada polis ekipleri tarafından güçlükle gözaltına alındı. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki incelemesinde 4 Çocuk annesi Serpil Gül'ün hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerindeki incelemenin ardından anne Serpil Gül'ün cenazesi otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

TIKLAYIN: Arnavutköy'de bir erkek boşanma aşamasında olduğu eşini sokak ortasında öldürdü

Otopsi işlemleri tamamlanan Serpil Gül'ün cenazesi sabah saatlerinde Adli Tıp Kurumu Morgu'ndan alındı, Sultanbeyli Abdurrahman Gazi Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze töreni öncesinde konuşan Serpil Gül’ün ağabeyi Cihan Yılmaz ve akrabası Bülent Durgun olay sonrasında yaşadıklarını anlattı. Gül’ün cenazesi defnedilmek üzere Sultanbeyli Teferrüç Mezarlığı’na götürüldü.

Olayın planlı olduğunu iddia eden Yılmaz, "3 yıldır ayrılar. Kadını kandırıyor. 'Gel çocuk sünnet olacak sünnete gel' diyor. Ayrılmış barışmışsın bitmiş. Tasarlayarak planlı. Videoda göründüğü gibi vuruyor kafasına sıkıyor 3 el. 2 kişi arkada takip ediyor 1 kişi de önde. Bu olay planlı" dedi.

"Başka Serpiller genç yaşında hayata veda etmesin"

Hukuki sürecin takipçisi olacaklarını belirten Serpil Gül’ün ağabeyi Cihan Yılmaz, "Yıl olmuş 2024. İstanbul'un en önemli yerlerinden Arnavutköy'de bir kadın vahşice katlediliyor. Bildiğim kadarıyla 5 yıllık 4 yıllık bir cezayla bu adam kurtulmayı planlıyor. Benim devlet büyüklerinden ricam, devletimden ricam bu olayın üzerine gidilsin. Başka Serpiller genç yaşında hayata veda etmesinler" dedi.

Serpil Gül’ün akrabası Bülent Durgun ise, "Yıl 2024 maalesef böyle vahşete tanık oluyoruz. Çok acı çok ürpertici bir olay. Telefonum çaldı, vefat edenin akrabamız olduğunu öğrendik. Hemen olay yerine intikal ettik. Savunmasız bir kadın kaçıyor, hunharca sokak ortasında katlediliyor. Bunun sebebinin ne olduğunun bir önemi yok. Önemli olan bir kadının, masum savunmasız bir kadının hunharca katledilmesidir" dedi. (DHA)

"
"