Gündem

İmam ve astsubay arasındaki para karşılığı cinsel ilişki iddiası Jandarma'yı karıştırdı

02 Eylül 2024 10:49

Van'da görev yapan üç jandarma görevlisi bir imamı önce darp, sonra gasp etti. İddiaya göre; soruşturma genişleyince Van'da görev yapan Jandarma Astsubay G.K.'ın cinsel ilişki karşılığı parasını alamadığı bir imamı jandarma personeline dövdürdü.

Gerçek Gündem'den Seyhan Avşar'ın haberine göre, ilişkilerinin ilerleyen sürecinde imam S. astsubay G.K. ile cinsel olarak birlikte olmak istedi. Kadın astsubay ilişkiye girme karşılığında imamdan para istedi.

İmam bu talebi kabul etti. Ancak cinsel ilişki gerçekleşmesine rağmen imam S. kadına herhangi bir ödeme yapmadı.

Uzman çavuşları 'kiraladı' iddiası


Yaşanan bu olay üzerine kadın, emri altındaki jandarma uzman çavuşları ‘kiralayarak', S'yi gasp ve darp etmek için plan yaptı. GK., 28 Ağustos Çarşamba gecesi Van-Erciş karayolundan geçmekte olan S'nin yolu Jandarma Uzman Çavuş O.E. Jandarma Uzman Onbaşı Ö.K. ve sivil olan T.Ş. tarafından  kesildi.

İmam burada darbedildi ve hesabındaki 58 bin 838 TL'si iban yoluyla başka bir hesaba aktarılarak gasp edildi.

Gözaltına alındı

İmamın şikayeti üzerine soruşturma başlatıldı. G.K. ile 2 jandarma personeli gözaltına alındı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"Beni durduk yere gasp ettiler"


İmam S., “Kendisinin astsubay olduğunu bilmiyordum. Sosyal medyadan tanıştık. Aramızda cinsel ilişki olmadı. Beni durduk yere gaspettiler” dedi.

 “Bütün kamera kayıtları, ses kayıtları mevcut” diyen imam S., “Şanlı ordumuzun içine sızmış; alçak, şantaj çeteleri benim başıma tabanca dayadı. Çoluk çocuğuma kavuştuğum için şu an hamd ediyorum” ifadelerini kullandı.

"
"