Spor

Hüseyin Yücel'den Maccabi Tel Aviv açıklaması: O zaman çekilsinler!

31 Ağustos 2024 21:16

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Siyah Beyazlılar'ın Avrupa Ligi fikstürü ve olası transferler hakkında açıklamalarda bulundu. Yücel, Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'ndeki rakibi Maccabi Tel Aviv ile tarafsız sahada maç yapılması iddialarına, "O kadar çok çekiniyorlarsa buraya gelmemek yerine turnuvadan çekilsinler" ifadelerini kullandı.

Yücel'in açıklamaları şöyle:

"Sergio Regulion'la ilgili temasımız yok"

"Sergio Regulion'la ilgili temasımız yok. Bizim önceliğimiz kanat, sol beki bir sonraki aşamada düşüneceğiz. İsimler var. Son maçlara bakınca, Masuaku da ciddi bir performans sergiledi. Ama lig uzun ve Avrupa var. O yüzden oraya bir takviye gerecektir. Ama önce oyunculardan çıkmamız gerekiyor. Önce oyunculardan çıkmaya çalışacağız"

"Aboubakar ile orta noktada buluşacağız"

"Aboubakar ile bizzat görüşmedim, arkadaşlar görüştü. Gitmek istemediğini, giderse tüm ücretini talep edeceği şeklinde görüşleri oldu. Orta noktada buluşacağız diye umut ediyorum. Bu kadar güzel bir kimya yakalamışken, 1-2 futbolcunun ağzına bakıp bütün seneyi heba etmek yazık olur"

"Buraya gelmemek yerine turnuvadan çekilsinler"

"İsrail, basın yoluyla lobi çalışmalarına başladı. Biz de elimizden geleni yapacağız. Öyle pabucu bırakmayacağız. Onların hayal ettiği gibi, basket maçlarındaki gibi tarafsız sahada oynamak söz konusu değil. O kadar çok çekiniyorlarsa buraya gelmemek yerine turnuvadan çekilsinler."

"
"