Spor

Galatasaray, yıldız futbolcunun transferi için ısrarlı!

Sarı-kırmızılı takım rotayı bir kez daha eski göz ağrısına çevirdi

10 Temmuz 2024 08:35

Takımın eksik parçalarını tamamlamak isteyen Galatasaray, yeni orta sahasını bulmak için çalışmalarına devam ediyor. İstediği profile uyan oyuncularla temasa geçen sarı-kırmızılılar, şu ana kadar olumlu bir sonuç alamadı. Görüşülen isimlerin değerli olması, EURO 2024'ün devam etmesi ve oyuncuların tüm teklifleri dinlemek istemesi gibi sebeplerle listedekilerle henüz bir anlaşma sağlanamadı.

8 milyon euro gözden çıkarıldı

Yıldızlarla henüz bir ortak noktada buluşamayan Galatasaray, rotayı bir kere daha eski göz ağrısı Pierre-Emile Hojbjerg'e çevirdi.

Fotomaç'ın haberine göre; Tottenham forması giyen 28 yaşındaki orta sahayla daha önce bir görüşme gerçekleştiren sarı-kırmızılılar, "Tüm teklifleri dinlemek istiyorum. EURO 2024 sonrasında görüşelim" yanıtı almıştı. Atletico Madrid ve Borussia Dortmund'la adı anılan yıldız için 8 milyon euro'yu gözden çıkartan yönetim, maaş taleplerini de karşılamaya hazır.

Bu hafta içinde Hojbjerg'in menajeriyle yeniden masaya oturması beklenen sarı-kırmızılılar, transferi bitirerek kampa yetiştirmeyi hedefliyor. 

"
"