Spor

Galatasaray ve Fenerbahçe, McTominay transferinde karşı karşıya geldi

01 Ağustos 2024 18:22

Manchester United forması giyen Scott McTominay, transferin gözde isimlerinden biri oldu. Galatasaray'ın transfer etmek istediği oyuncular arasında bulunan Mctominay'la Fenerbahçe de ilgileniyor. Oyuncunun Manchester United ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Telegraph'ta yer alan habere göre; Fulham, 15 milyon sterlin'lik teklifinin reddedilmesinin ardından yeni bir teklif yaptı. Fulham, 27 yaşındaki futbolcu için bu kez Manchester United'a 20 milyon sterlin'lik (24 milyon euro) yeni bir teklif yaptı.

GALATASARAY, FENERBAHÇE

İngiliz medyasındaki haberde McTominay ile Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de ilgilendiği belirtildi. Everton'ın da İskoç orta sahaya ilgisi olduğu ancak kulübün devralma işlemleri nedeniyle Merseyside temsilcisinin transfer yapmasının zor olduğu ifade edildi.

Mctominay'ın sözleşmesi

Scott McTominay'ın Manchester United ile bir yıl daha sözleşmesi bulunuyor. 27 yaşındaki futbolcunun kontratında uzatma opsiyonu da yer alıyor.

Mctominay'a izin verilebilir

Manchester United, Paris Saint-Germain'den Manuel Ugarte ilgileniyor. İngiliz ekibi, yollarını ayırmak istediği Casemiro için de şu ana kadar istediği, ciddi bir alıcı bulmakta zorluk yaşadı. Takıma yeni transferler için kaynak yaratmak zorunda olan İngiliz temsilcisinin, doğru bir teklifle McTominay'ın ayrılmasına izin vereceği belirtildi. Manchester United, McTominay için 25-30 milyon sterlin bonservis bekliyor.

Mctominay'ın performansı

Manchester United altyapısından yetişen ve İngiliz ekibinin dışında başka bir takımda forma giyemeyen Scott McTominay, Kırmızı Şeytanlar'da 252 maça çıktı ve 29 gol, 8 asistlik performans sergiledi.(Sporx) 

"
"