Spor

Galatasaray rotayı Almanya'ya kırdı; sol kanat için yeni hamle!

13 Eylül 2024 12:44

Galatasaray, Nicola Zalewski transferinde istediği sonuca ulaşamayınca sol kanat için rotasını Almanya’ya çevirdi. Son saatlerde hareketli günler geçiren sarı-kırmızılı ekip, Almanya’dan iki isim için temaslara başladı.

Gazeteci Haluk Yürekli’nin iddiasına göre, Galatasaraylı yöneticiler Freiburg’un 27 yaşındaki Macar kanat oyuncusu Roland Sallai’yi kadrosuna katmak için resmi görüşmelere başladı. Ayrıca Sports Digitale'nin haberine göre, Augsburg forması giyen 26 yaşındaki sol kanat oyuncusu Ruben Vargas için de bir teklif sunuldu.

Yönetim, hem Sallai hem de Vargas ile anlaşılması halinde iki oyuncuyu aynı anda transfer etmeyi planlıyor.

Roland Sallai kimdir?

Freiburg, Sallai'yi 2018 yılında 4,5 milyon Euro bedelle APOEL Nikosia’dan kadrosuna kattı. Geçen sezon toplamda 37 resmi maça çıkan Macar oyuncu, 8 gol ve 4 asistle takımına katkı sağladı. Sallai'nin mevcut sözleşmesi Haziran 2025'te sona erecek.

Ruben Vargas kimdir?

Augsburg, 2019 yılında Ruben Vargas’ı 4 milyon Euro karşılığında Luzern’den transfer etti. 26 yaşındaki İsviçreli oyuncu, geçen sezon 32 maçta 4 gol ve 4 asistlik bir performans sergiledi. Vargas’ın sözleşmesi de 2025 yılının Haziran ayında sona erecek.


Berlin Film Festivali’ni kahkahaya boğan Türk: Faruk

 

"
"