Spor

Galatasaray'dan transfer süreciyle ilgili basın toplantısı kararı

14 Eylül 2024 23:31

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında bugün Çaykur Rizespor'u konuk etti. RAMS Park'ta oynanan ve saat 20.00'de başlayan müsabakayı 5-0 Galatasaray kazandı.

Sportif A.Ş yöneticisi İbrahim Hatipoğlu, Rizespor'u 5-1 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalar yaptı.

"5. yıldızımızı kazanacağımızın ilk sinayalini vermiş olduk"

İbrahim Hatipoğlu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Galatasaray bugün gerçekten tüm taraftarlara son derece güzel bir maç izlettirdi. Çok net bir galibiyet aldık. Hem Rizespor'u hem hakemi hem de takımımızı tebrik ediyorum. İki haftadır 5 golle kazanıyoruz. Yeni gelen oyuncularımız da çok kısa sürede adapte oldular. 5. yıldızımızı kazanacağımızın ilk sinayalini vermiş olduk. Umarım bu maçtan sonra bu seriyi devam ettiririz."

"Açıklama yapacağız"

"Transfer sürecini sonuna kadar değerlendireceğimiz bir basın toplantısını kısa sürede organize edeceğiz. Burada böyle bir maçtan sonra bunları söylemek doğru olmaz. Çok büyük bir bilgi kirliliği oldu. Biz ihtiyacımız olan yerlere oyuncularımızı aldık. Süreçleri kısa süre içinde sizlerle paylaşacağız."

Fenerbahçe maçı sözleri

"Galatasaray-Fenerbahçe maçları her zaman çekişmelere sahne olmuş büyük bir derbi. Önceliğimiz Gaziantep FK maçı. Bu maçı kazandıktan sonra tüm takım Kadıköy'e gidip, galip gelip ligde 6'da 6 yapmak istiyoruz. Kerem'i kutluyorum. Bugün ilk maçında gol atmış. Transferi böyle olması gerekiyormuş."

Osimhen sözleri

"Osimhen, Dünyanın en pahalı futbolcusu. Onu izlemenin tadını çıkaralım. Uzun süre bizimle birlikte. Osimhen, Haziran'a kadar bizimle birlikte. Umarım onunla birlikte hem şampiyon oluruz hem de Avrupa'da finale çıkarız. Osimhen, haziran ayına kadar bizimle birlikte olacak."

Eleştirilere cevap

"Bizim için önemli olan yapılan transferlerin sonuçlarını sahada görmek. Taraftarımıza saygı gösteriyoruz. Sosyal medyada sadece Galatasaray taraftarı yok. Eleştirilere saygı duyuyoruz. Başarılı bir transfer dönemi geçirdiğimize inanıyorum."

"Cenk Ergün sürpriz bir istifa oldu bizim için"

"Cenk Ergün sürpriz bir istifa oldu bizim için. Şu anda herhangi bir değerlendirme yapmadık."

Icardi ayrılacak mı?

"Mauro Icardi bu takımın son derece başarılı bir oyuncusu. Önümüzdeki senenin sonuna kadar bizimle mukavelesi var. Bir yerde yazılıyor, sonra konuşuluyor. Sözleşmeli bir oyuncu için bir başkanın hayal kuröası beyhude. Oyuncuyu transfer etmek isteyen gelir teklifini yapar. Nasıl bir cevap vereceğimizi de herkes görür."

"
"