Spor

Galatasaray'dan Milan'ın sağ bekine teklif

29 Temmuz 2024 13:36

Sağ beke Kopenhag'dan Elias Jelert'i transfer eden Galatasaray'ın, Milan'ın kaptanı Davide Calabria'yı da gündemine aldığı ve yıldız futbolcuya İtalyan devinde aldığı ücretten fazlasını teklif ettiği iddi edildi.

Beşiktaş ile oynayacağı Süper Kupa maçının hazırlıklarına devam eden Galatasaray, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Sağ bekini Danimarka'nın Kopenhag takımından transfer ettiği Elias Jelert ile güçlendiren sarı kırmızılıların, bu pozisyon için İtalyan devi Milan'ın takım kaptanı Davide Calabria'ya da teklif yaptığı ileri sürüldü.

İtalyan gazeteci Matteo Moretto'nun haberine göre; geçtiğimiz günlerde Galatasaray'dan Calabria'ya cazip bir teklif geldi.

Haber detayında, sarı kırmızılı kulübün 27 yaşındaki sağ beke Milan'da aldığı ücretten daha yüksek bir maaş önerdiği ancak Davide Calabria'nın bu teklifi reddettiği iddia edildi.

İtalyan takımının altyapısından yetişen ve 9 yıldır A takımda forma giyen Calabria'nın, Milan'dan ayrılmayı düşünmediği ve gelecek sezon bitecek olan sözleşmesinin yenilenmesini beklediği belirtildi.

Geride kalan sezonda tüm kulvarlarda 41 maça çıkan Davide Calabria 1 gol, 4 asistlik performans sergiledi. (NTV Spor)

 

"
"