Paris 2024

Daniele Santarelli, voleybolcu eşi Monica ile 4. karşılaşmasından mağlup ayrıldı

A Milliler, 10 Ağustos Cumartesi günü bronz madalya için Brezilya ile karşılaşacak

08 Ağustos 2024 23:30

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda yarı finale yükselen Filenin Sultanları rakibi İtalya ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmadan 3-0 galip ayrılan İtalya finale yükselirken Filenin Sultanları bronz madalya maçına çıkma hakkı kazandı. İtalyan voleybol antrenörü Daniele Santarelli, İtalya Milli Kadın Voleybol Takımındaki eşi Monica De Gennaro ile kariyeri boyunca 4 kez karşılaşmış oldu. Santarelli karşılaşmaların dördünü de kaybetti.

Santarelli eşine karşı mücadele verdi

İtalyan Daniele Santarelli, kendi ülkesine karşı mücadele verecek. Türkiye'nin antrenörü Daniele Santarelli, İtalya Milli Takımı'nda oynayan eşi Monica de Gennaro'ya karşı sahaya çıktı. Çift, Imoco Volley Conegliano takımında birlikte mücadele etmişlerdi.

2021 Avrupa Şampiyonası’nda Monica De Gennaro’nun İtalya’sı, Daniele Santarelli’nin başında olduğu Hırvatistan’ı 3-0 mağlup etmişti. Filenin Sultanları, 2023 Milletler Ligi'nde şampiyonluğa ulaşırken çeyrek finalde karşılaştığı maçta ise İtalya'yı 3-0 mağlup etmişti. Ay-yıldızlılar, 18 Mayıs'ta oynanan Milletler Ligi maçında İtalya'ya 3-1 mağlup olmuştu.  Paris 2024 yarı finalinde tekrardan karşı karşıya gelen takımlardan İtalya, maçtan 3-0 galip ayrıldı. 

Böylece Santarelli eşiyle karşılaşmalarının dördünde de kaybetmiş oldu

Berna Abik'in sunumuyla dünden bugüne Olimpiyat tarihinde yaşanan olayların anlatıldığı '60 Saniyede Olimpiyatlar' serisini izlemek için tıklayın.

 
"
"