Gündem

Feyyaz Uçar'ın Alpay Özalan hakkındaki "en yalancı kim" videosu yeniden gündemde: Evimi kiraladım, onu bile ödemedi adam

17 Ağustos 2024 08:09

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Feyyaz Uçar'ın Meclis'te yaptığı kavgalar ve saldırılarla gündeme gelen AKP İzmir Milletvekili Alpay Özalan'ı anlattığı video yeniden gündem oldu.

TBMM Genel Kurulu, 16 Ağustos Cuma günü muhalefetin çağrısı üzerine Anayasa Mahkemesi’nin Can Atalay’la ilgili kararını görüşmek üzere olağanüstü toplandı.

TİP Milletvekili Ahmet Şık'ın AKP sıralarına işaret ederek, "Bu ülkenin en büyük terör örgütü buradaki sıralarda oturanlardır" sözleri üzerine AKP'li Alpay Özalan kürsüye gelerek saldırıda bulundu. 6 kez birleşime ara verilirken, Alpay Özalan'ın saldırısında DEM Partili Gülistan Koçyiğit'in kaşı yarıldı, CHP'li Okan Konuralp de yaralandı.

"Elektrik parasını benden alıyordu, eve geliyordum elektrik kesik"

Eski milli futbolcu Feyyaz Uçar'ın "en yalancı kim" sorusuna verdiği yanıt ve Alpay Özalan'ı anlattığı video ise yeniden gündeme geldi.

Uçar, Özalan hakkında, "Alpay’ı ben evime aldım tesiste kalıyordu. Daha sonra evimi kiraladım. Ancak kira almak yerine evimin kirasını ben kendime ödedim. Onu bile ödemedi adam. Beraber kaldığımız zaman gelip benden para alıyordu. Elektriği yatıracak elektrik parası.

Eve geliyordum elektrik kesik. Sonra gelip bana abi vallahi yatırdım diyordu. Sonra eline kurabiye çikolata alır gelir abi ya ben yatırmadım derdi. Her gün kapıya biri geliyordu ‘Alpay bizden şunu aldı, parasını ödemedi.’ diye. İyi sponsorluk yaptım Alpay’a
" ifadelerini kullandı.

 
"
"