Spor

Fenerbahçe, Lille maçı hazırlıklarına başladı; Fred'in durumunun yarın netlik kazanması bekleniyor

Adana Demirspor müsabakasında ilk 11'de forma giyen futbolcuların idmanı yenilenme çalışmasıyla tamamladığı kaydedildi

11 Ağustos 2024 14:59

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşı öncesinde Lille maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rövanşında 13 Ağustos Salı günü Fransa'nın Lille takımını ağırlayacak Fenerbahçe, hazırlıklarına başladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ısınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başladığı belirtildi.

Ardından sahada kuvvet ve core çalışmalarıyla devam eden antrenmanın dar alanda yapılan çift kale maçlarla sona erdiği aktarıldı.

Adana Demirspor müsabakasında ilk 11'de forma giyen futbolcuların idmanı yenilenme çalışmasıyla tamamladığı kaydedildi.

Fenerbahçe, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak.

Bu süreçte sakatlığı nedeniyle bir süredir sahalardan uzak olan Brezilyalı futbolcu Fred ile ilgili önemli bir gelişme de yaşandı. Fenerbahçe, Fred'in sahalara dönüş süreciyle ilgili sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaparak "geri sayım başladı" mesajı verdi. Paylaşımda, Fred'in düz koşu yaparken çekilmiş bir fotoğrafına yer verilirken, fotoğrafa eklenen kum saati emojisiyle de futbolcunun yakın zamanda yeşil sahalara dönüş yapacağının işaretleri verildi.

Fred'in sakatlık süreci boyunca bireysel antrenmanlara devam ettiği ve iyileşme sürecinde önemli bir ilerleme kaydettiği belirtiliyor. Fenerbahçe'nin, Lille maçının hazırlıklarını 12 Ağustos Pazartesi günü yapılacak antrenmanla tamamlayacağı ve Fred'in durumunun bu antrenman sonrasında netlik kazanacağı ifade ediliyor. (AA)

"
"