Spor

Fenerbahçe, Allan Saint-Maximin transferinde sona yaklaştı

Sarı-lacivertli takım, Al-Ahli ile anlaşma noktasında

09 Temmuz 2024 01:17

Portekizli Teknik Direktör Jose Mourinho'nun istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Suudi ekibi Al Ahli'de forma giyen Allan Saint-Maximin transferinde sona yaklaştı. Sarı-lacivertli takımın EURO 2024'teki performansının ardından Al-Ahli forması giyen Merih Demiral ile de ilgilenmeye başladığı iddia edildi.

Arkadaşlarına veda etti

BBC Arabic, Jose Mourinho ile görüştükten sonra Fenerbahçe'ye gelmeyi kabul eden Allan Saint-Maximin'in takım arkadaşlarına veda ettiğini yazdı.

Al-Ahli'de yeni sezonda kadroda düşünülmediğini öğrenen Fransız yıldızın takımdan ayrılma kararı aldığı kaydedildi.

Mourinho devreye girdi

Fenerbahçe'nin istediği kanat oyuncusu Saint-Maximin'in Jose Mourinho ile konuştuktan sonra transfere ikna olduğu belirtildi.

Öte yandan Arabistan ekibi, Allan Saint-Maximin'e Fenerbahçe ile sözleşme şartlarını görüşmesi için izin verdi. Sarı lacivertli takımın bu transferi kısa süre içinde sonuçlandırması bekleniyor.

Sarı-lacivertli takım Demiral ile de ilgileniyor

Arabistan basınında yer alan haberlere göre; sarı-lacivertli takım, Al-Ahli forması giyen Merih Demiral ile ilgileniyor. Haberde; Al-Ahli'nin 26 yaşındaki milli stoperi kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe'ye görüşme için izin verdiği belirtildi.

Sarı-lacivertli yöneticiler, bu gelişmenin ardından oyuncunun transferini bitirmek için gaza bastı.

"
"