Gündem

Fatih Altaylı: Burger King’de oturan gençlere saldırıp döverken, açılışını yapan belediye başkanına 'gık' diyemiyorsunuz

08 Ekim 2024 12:14

T24 Haber Merkezi

Gazeteci Fatih Altaylı, son günlerdeki gündem maddeleri üzerinden iktidarı "adaletsizlik yapmakla" eleştirdi. 

AKP'li İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete'nin iktidarın İsrail'i desteklemekle suçladığı Burger King'in açılışına katılmasına da değinen Altaylı, yazısında şunları kaydetti:

"7000 Euro maaşlı ataşelik görevine, o görev için yıllardır çalışıp didinmiş yüzlerce genç insan arasından birini değil de, Çalışma Bakanı’nın arkadaşının dil bilmeyen aşçı yeğenini getirdiğiniz zaman da adaletsizlik oluyor.

Gıdada sahtekarlık yapan yüzlerce firmayı açıklarken, iktidara yakın diye tek bir firmayı yargı kararı var diye açıklamıyor ve adı duyulacak diye yusuf yusuf atıyorken de adaletsizlik yapmış oluyorsunuz.

Burger King’de oturan gençlere saldırıp döverken, Burger King restoranının açılışını yapan partinizin belediye başkanına 'gık' diyemiyorsanız da adaletsizlik yapmış oluyorsunuz.

Partinizin belediyesine örtülü ödenekten yardım yollarken, diğer partili belediyenin hak ettiği parasını kesiyorsanız da adaletsizliğin büyüğünü yapmış oluyorsunuz.

Partinizin adında adalet kelimesi var diye başka yerde adalete gerek olmadığını düşünüyorsanız adalet mevhumundan hiç haberiniz olmadığını göstermiş oluyorsunuz."

TIKLAYIN | Cinsel ilişki videosu iddiası üzerine TFF men etmişti; kadın hakemden açıklama geldi

TIKLAYIN | Anadolu yakasına tramvay hattı geliyor: 3 ilçeyi birbirine bağlayacak; açılış tarihi belli oldu

TIKLAYIN | İkbal’in ölümünden önceki son anları: Katil önce surlara kendi çıktı, ardından İkbal’i çağırdı

TIKLAYIN | Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur’un kaza sonrası ses kayıtları ortaya çıktı: Adem Abi adam ölüyor, hemen gel, hayatım bitti

TIKLAYIN | Candan Yıldız yazdı: Ayşenur Halil’in abileri, T24'e konuştu: Kardeşim içine kapanık biriydi; neden gitti, tehdit mi edildi, şantaj mı yapıldı?

 

TIKLAYIN - Yemeklerinden domuz eti çıkan şirketin sahibi AKP'li yönetici çıktı; firmadan "dindarız, vatanı bayrağı seviyoruz" açıklaması geldi

TIKLAYIN - Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur’un kaza sonrası ses kayıtları ortaya çıktı: Adem Abi adam ölüyor, hemen gel, hayatım bitti

TIKLAYIN - Icardi'nin sözleşmesindeki "özel uçak" maddesi ortaya çıktı

TIKLAYIN - AKP 81 ili gezip rapor hazırladı, Erdoğan'a sundu: İşte vatandaşın en temel iki problemi

TIKLAYIN - Cinsel ilişki videosu iddiası üzerine TFF men etmişti; kadın hakemden açıklama geldi

TIKLAYIN - İkbal Uzuner'in babasının ifadesi ortaya çıktı: Telefonu açan erkek "Merak etme kızın emin ellerde" demiş

TIKLAYIN - İkbal’in ölümünden önceki son anları: Katil önce surlara kendi çıktı, ardından İkbal’i çağırdı

TIKLAYIN - Prof. Dr. Osman Müftüoğlu sıraladı: Potasyum eksikliğinin 10 belirtisi

 

"
"