Gündem

Ev sahibi ile oğlunu öldüren kiracı uzman çavuş tutuklandı

20 Ağustos 2024 13:34

Konya'nın Akşehir ilçesinde kira anlaşmazlığı nedeniyle ev sahibi 54 yaşındaki Necati Çınar ve 30 yaşındaki oğlu Yavuz Çınar'ı tabancayla vurarak öldüren Jandarma Uzman Çavuş Emre Kuşçu, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Baba ve oğlunun cenazeleri ise toprağa verildi.

Olay, dün saat 08.00 sıralarında Sanayi Sitesi’nde mobilya üretimi yapan iş yerinde meydana geldi. Akşehir Cezaevi’nde görevli Jandarma Uzman Çavuş Emre Kuşçu, kira anlaşmazlığı yaşadığı mobilyacı ev sahibi Necati Çınar'ın iş yerine gitti. Burada çıkan tartışmada Emre Kuşçu, beylik tabancasıyla Necati Çınar ve oğlu Yavuz Çınar'a ateş açtı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan baba ve oğul kanlar içinde yere yığılırken, Emre Kuşçu ise kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ambulanslarla Akşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Necati Çınar ve oğlu Yavuz Çınar, doktorların müdahalesine karşın kurtarılamadı.

Kiracı uzman çavuş tutuklandı

Kaçan Emre Kuşçu ise kısa sürede polis tarafından yakalanıp, gözaltına alındı. Emniyette susma hakkını kullanan Emre Kuşçu, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Öldürülen baba ve oğul ise bugün ilçede toprağa verildi. (DHA)

"
"