Gündem

Motosiklete çarpıp 16 yaşındaki çocuğun ölümüne sebep olan eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın kızı serbest bırakıldı

13 Temmuz 2024 00:47

İstanbul Beykoz’da, Fatma Zehra Kınık isimli sürücünün çarptığı motosikletten savrularak ağır yaralanan 16 yaşındaki Batın Barlas Çeki, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Bir kişinin öldüğü, üç kişinin de yaralandığı kazadan sonra gözaltına alınan ancak çıkartıldığı mahkemece serbest bırakılan Fatma Zehra Kınık'ın eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık’ın kızı olduğu öğrenildi.

Kaza 9 Temmuz'da Beykoz ilçesi Kavacık Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde meydana geldi. 

Ekol TV'den Ramazan Eğri'nin haberine göre, Fatma Zehra Kınık isimli sürücünün kullandığı otomobil seyir halindeki motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürüklenen motosiklet sürücüsü 17 yaşındaki Yavuz S.Ö. ile arkasında oturan 16 yaşındaki Batın Barlas Çeki, kaldırıma çarptı. Bu sırada kaldırımdaki 2 kişi de savrulan motosikletin çarpmasıyla yaralandı.

Başının dubaya çarpması sonucu ağır yaralanan 16 yaşındaki Batın Barlas Çeki, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Bir kişinin öldüğü, üç kişinin yaralandığı kaza sonrası Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan otomobil sürücüsü Fatma Zehra Kınık, ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi ancak çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı. Fatma Zehra Kınık eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık’ın kızı olduğu öğrenildi.

Haberde kaza anına ilişkin kamera görüntüleri de paylaşıldı. Görüntülere göre, otomobilin ara sokaktan çıkarak seyir halindeki motosiklete çarptığı görüldü. 

 

 

 

 

"
"