Dünya

Eş ya da partnerlerinin kendilerini aldatmasını engellemeyi öğretiyorlar: Çin'de kadınlara özel seks kampı

Etkinliğin afişinde “Cinsel çekicilik bir kadının hayatının kontrolünü ele almasıdır” sloganı yer alıyor

14 Eylül 2024 16:53

T24 Dış Haberler

Çin'de, kadınlara eşleri ya da partnerleri tarafından aldatılmamayı öğretmek amacıyla bir kamp düzenlendi. Kamp, halk arasında endişe yarattı. 

Sex Appeal Academy adlı bir kuruluş tarafından düzenlendiği bildirilen “seks kampı” her bir kişiden 420 dolar ücret alıyor. Sosyal medya kullanıcıları bunu “savunmasız kadınlardan” faydalanmayı amaçlayan “etik dışı bir iş uygulaması” olarak nitelendirdi. 

South China Morning Post'a (SCMP) göre, etkinlik Zhejiang eyaletinin doğusundaki Hangzhou kentinde iki gün boyunca sürdü. Etkinliğin afişinde “Cinsel çekicilik bir kadının hayatının kontrolünü ele almasıdır” sloganı yer alıyor.

Farklı teknikler öğretiliyor

Katılımcılardan kampın bir parçası olabilmeleri için özel kıyafetler giymeleri istenirken, etkinliğin sloganı olan “Evliliğinizde tutkuyu yeniden ateşleyin, erotik hayatınızı canlandırın” ifadesini yerine getirmek için farklı teknikler öğretildiği bildirildi.

SCMP'nin çevrimiçi kaynaklara dayandırdığı haberine göre, etkinliğe 35 ila 55 yaş arası kadınlar katıldı. Kampa, eşi tarafından aldatılan, eşi tarafından terk edilen ve oğlunun sınıf arkadaşına aşık olan evli bir kişiye kadar farklı kadınlar katıldı. 

"Güçlü ve çekici hissetmeye teşvik ediyor"

Kamptaki bir kadın eğitmen, kendisini “yakın ilişkiler ve seks konusunda ileri düzey terapist” olarak nitelendiriyor. 

Şirket, kamplarının orta yaşlı kadınların öz değerlerini bulmalarına yardımcı olduğunu ve onları “güçlü ve çekici” hissetmeye teşvik ettiğini iddia etti.

Çin sosyal medyasında tepki 

Çinli bir sosyal medya platformu olan Weibo'da bir kişi, “Bu, savunmasız ve hayatları konusunda endişeli kadınlardan yararlanan etik dışı bir iş uygulamasıdır” diye yazdı.

"
"