Spor

Edin Dzeko, Mourinho hakkında konuştu: Çok büyük bir karakter

Edin Dzeko, Fenerbahçe'nin lugano maçındaki performansını değerlendirdi

24 Temmuz 2024 00:18

Jose Mourinho yönetimindeki ilk resmi maçına çıkan Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında Mattia Croci-Torti'nin ekibi Lugano'yu 4-3 mağlup etti. Maçın ardından Fenerbahçe oyuncusu Edin Dzeko açıklamalarda bulundu. Mourinho ise Dzeko'dan bahsederken, "Edin Dzeko adına fantastik bir maçtı" dedi.

Edin Dzeko açıklamasında, "Farklı bir maçtı sentetik çim olması nedeniyle. Buna da alışmamız gerekiyor. İlk dakikalarda maçın içinde değildik. Maça dair kötü olan maalesef 3 gol yedik. Maçın devamında giderek daha iyi oynadık ve birlikte oynadık. Çok pozitif bir sonuç oldu. Mourinho ile daha önce 1 ay beraber çalışmıştık. Çok büyük bir karakter. Aynı zamanda çok komik birisi ama sinirlendiğinde de gerçekten sinirleniyor" dedi. 

Mourinho'dan Dzeko'ya övgü dolu sözler

Dzeko'nun maçtaki performansı hakkında konuşan Mourinho, "Edin Dzeko iyi bir oyun ortaya koydu. 3 gol attı. Herhangi bir maçta 3 gol atabilmek çok önemli. Şampiyonlar Ligi ön elemesinde 3 gol atmış olmak çok iyi, fantastik bir akşamdı Edin adına" ifadelerini kullandı.

"
"