Politika

Dışişleri Bakanı Fidan'dan "Erdoğan'ın yanındayız" paylaşımı: Milletimizin lideri ve tüm mazlumların umut ışığı

03 Ağustos 2024 01:02

T24 Haber Merkezi

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz'ın, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan paylaşımının ardından sosyal medya hesabından "#ErdoğanınYanındayız" etiketiyle paylaşımda bulundu.

TIKLAYIN - AKP Sözcüsü Çelik ve Bakan Fidan'dan Katz'a: Bir soykırımcı katilin hezeyanı, soykırımcı Netanyahu Hükümeti’nin hadsizlik ve arsızlık abidesi

İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın "Erdoğan tüm özgür dünyanın duruşuna karşı, sadece Hamas'ın katillerine ve tecavüzcülerine verdiği destek uğruna Türkiye'yi bir diktatörlüğe dönüştürüyor" ifadelerini kullandığı paylaşımının ardından "Bu şahıs soykırımcı Netanyahu Hükümeti’nin hadsizlik ve arsızlık abidesidir" diyerek Katz'a tepki gösteren Fidan, bir paylaşımda daha bulundu.

Bakan Fidan, X sosyal medya hesabından "#ErdoğanınYanındayız" etiketiyle paylaşımda bulunarak, şunları söyledi:

"Kıymetli Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın millet sevdasını ve ülkemizin kalkınmasına yaptığı muazzam katkıları karalama girişimlerine geçit vermeyeceğiz. Milletimizin lideri ve tüm mazlumların umut ışığı olan Cumhurbaşkanımızın yanındayız. Onun önderliğinde güçlü ve müreffeh bir Türkiye için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz."

TIKLAYIN - İmamoğlu'ndan İsrail Dışişleri Bakanı Katz'a cevap: Demokrasiyi ve hukuku, elinde on binlerce çocuğun kanı olan birilerinden öğrenecek değiliz

"
"