Gündem

Dilruba Kayserilioğlu, Erdoğan'ın eleştirilerine yanıt: Gerçekten mi ya... Narin katledilmiş gündemin ben miyim cidden?

"Neyse tatili mi bununla işgal edemem siz konuşun"

11 Eylül 2024 09:59

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda yaptığı, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e yönelik eleştirilere, İzmir'de düzenlenen bir etkinlikte onur konuğu olarak ağırlanan Dilruba Kayserilioğlu'ndan yanıt geldi. Erdoğan, toplantıda Kayserilioğlu'nu kullanarak CHP'yi hedef almıştı.

Erdoğan'ın eleştirileri

Erdoğan, CHP'nin 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerinde Kayserilioğlu'nu onur konuğu olarak ağırlamasını eleştirerek, "Değiştik dediler, normalleştik dediler, eski alışkanlıklarımızı terk ettik dediler ama millete ve 28 milyonun iradesine hakaret eden bir şahsı İzmir’de onur konuğu olarak baş köşeye oturttular. Gazi Mustafa Kemal’in kurucusu olduğu partiyi cumhura hakaret edenleri himaye partisine dönüştürdüler. İnsanda biraz milletin iradesine saygı olur," ifadelerini kullanmıştı.

TIKLAYIN - Erdoğan'dan CHP'ye "Dilruba Kayserilioğlu" çıkışı: 'Normalleştik' dediler, 28 milyonun iradesine hakaret eden bir şahsı baş köşeye oturttular

Kayserilioğlu'ndan yanıt

Halk TV'nin aktardığına göre, bu eleştirilere sosyal medya üzerinden yanıt veren Kayserilioğlu, şunları söyledi: "Gerçekten mi ya... Narin katledilmiş gündemin ben miyim cidden? Bu halka da o kadar özür borcunuz var ki. Bir genç kızı sürekli hedef göstermek de çok şık bir hareket dimi. Neyse tatili mi bununla işgal edemem siz konuşun."

"
"