Spor

Cristiano Ronaldo'nun neden futbolu bırakmadığı belli oldu

Adrian Mutu, ünlü futbolcunun oğluyla aynı takımda forma giymek istediğini belirtti

08 Temmuz 2024 19:31

EURO 2024'te Portekiz Milli Takım forması giyen Cristiano Ronaldo, Fransa ile karşılaştıkları çeyrek final maçını kaybederek turnuvaya veda etmişti. Ronaldo'nun turnuvayı golsüz tamamlamasının ardından oyuncunun ne zaman emekli olacağı da konuşulanlar arasındaydı.

Rumen eski futbolcu Adrian Mutu, Suudi Arabistan'ın Al-Nassr takımında forma giyen Cristiano Ronaldo'nun 39 yaşında olmasına rağmen neden futbol oynamaya devam edeceğini söyledi.

Rumen basınından IAM Sport'a konuşan Adrian Mutu, geçtiğimiz mayıs ayında Suudi Arabistan'da Ronaldo ile görüşme fırsatı bulduğunu anlatarak Portekizli futbolcunun sahaları terk etmeden önce oğlu Cristiano Jr. ile aynı takımda forma giymek istediğini söyledi.

Ronaldo'nun bu düşünceyle motivasyonunu diri tuttuğunu vurgulayan Mutu, "Onun asıl motivasyonu bu. Oğluyla resmi bir maç oynamak istiyor ve bu yüzden vazgeçmiyor. Al-Nassr'da bu mümkün, eğer başka bir takımda olsaydı bilmiyorum. Real Madrid'de ise durum daha zor olurdu" diye konuştu.

17 Haziran 2010'da doğan oğlu Cristiano Ronaldo Jr., 14 yaşına yeni girdi ve Al-Nassr'ın genç takımlarında forma giyiyor. 

TIKLAYIN- EURO 2024 | Ronaldo hüngür hüngür ağladı, Portekiz turnuvaya penaltılarda tutundu: Çeyrek finalde dev rövanş

TIKLAYIN-Ronaldo, EURO 2024'ü golsüz tamamladı

"
"